Obožavam sport, posebno volim večernje trčanje nakon posla. Volim dobru glazbu i filmove: komedije, melodrame, trilere, ali ne podnosim horor filmove. Što se tiče žanra knjiga, više volim psihologiju. Obožavam more i zvjezdano nebo, mogu ih neprestano gledati. Već sam govorio o svojoj ljubavi prema trčanju, također obožavam tenis. Pravi sam štovatelj moderne glazbe. Pop, rap i opuštajuća glazba su moji najdraži žanrovi. Možete misliti da su ti žanrovi nekompatibilni za jednu osobu, ali vjerujte mi – sve ovisi o mom raspoloženju. Volim putovati. Sanjam jednog dana posjetiti New York. Nadam se da bismo jednog dana mogli otići tamo zajedno s mojom voljenom osobom.

Self-Opis:

Bok! Ja sam dama iz Rijeke . Tu sam rođena i živim. Moja obitelj je velika i prijateljska. Imam dvije sestre i vrlo malog brata. Sretna sam što se rastajem u ljubavi i brizi jedni prema drugima. Ja sam dobro obrazovana i inteligentna osoba. Što se tiče mog lika, mislim da je to vrlo komplicirano. Mogu biti tvrdoglava i vrlo samokritična. Unatoč mojim nedostacima, količina prednosti i dalje je veća: društvena sam, simpatična, skromna i iskrena osoba s dobrim smislom za humor.

Milica traži:

Tražim snažnog, inteligentnog, uspješnog, odlučnog i razumljivog čovjeka. Želim se osjećati slabo i zaštićeno pored voljene osobe. Doista vjerujem da svaka žena traži muškarca koji bi joj mogao postati pouzdan prijatelj i drag partner. Trebam emocionalno razumijevanje od svog muškarca. Važno mi je zajedničke životne vrijednosti. Želim da moj muškarac bude tolerantan, pozitivan i samouvjeren. Obiteljski odnos, prema mom mišljenju, trebao bi se temeljiti na ljubavi, međusobnom razumijevanju, pouzdanosti i zajedničkim ciljevima. Drugi važan princip je unutarnja i duhovna povezanost kada dajete, ali ne zahtijevate ništa zauzvrat. Ako ovdje tražite isto, započnite našu komunikaciju.

 

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

 

[lockercat]Add locked content here[/lockercat]

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Ekom

    30. rujna 2021. at 17:54

    Halo Milica, jako ste interesantni, simpatični, samopouzdani. Želio bih vas upoznati, javite se na Email adresse. Lijep pozdrav

  2. Zoran

    13. prosinca 2021. at 13:06

    Javi se ljepotice

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?