Interesi
Sport je veliki dio mog života! Posebno volim odbojku, plivanje, jahanje jako jako! Uživajte u sadnji cvijeća i općenito cvijeća u svim oblicima!Brinut ću se za tvoje srce i nikad ga neću slomiti. Jer cijenim osjećaje i mislim da je to Božji dar! Više volim da se strastveno igram s tobom i da ti um poludi za mnom! Tako da sam i pažljiva, ali tajanstvena, brižna ali vruća, mogu te podržati kada se osjećaš frustrirano i da ti krv proključa tijekom naših ludih noći. Bit ću tvoja najpoželjnija fantazija, najiskrenija misao, osoba koja će o tebi znati više od tvoje majke i kojoj možeš vjerovati bez ikakvih ograničenja.

Samoopis
Ja sam draga dama iz dobre obitelji s visokim moralnim i obiteljskim vrijednostima. Dobro sam obrazovan, volim čitati i pronalaziti nove stvari o svijetu. Tako da volim i putovati, pogotovo negdje blizu vode gdje se mogu kupati i uživati ​​u suncu!

Tražim
Vidim se s muškarcem koji će me upotpuniti, ispuniti, a ujedno će mi dati neki privatni svijet. Možda se u nečemu razlikujemo – samo da budemo zanimljivi jedno drugome.Ovdje tražim životnog partnera. Moja savršena veza se može izgraditi ako su oboje zainteresirani za njih, oboje su brižni, pažljivi i zaljubljeni! Želim da imamo priču, sa lijepim i toplim trenucima i puno vrućih trenutaka koje ne možemo ispričati svojim unucima!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Viktor

    21. travnja 2022. at 16:33

    Mozete li gospodjici vesni dostaviti moju mail adresu.hvala

  2. Ljubisa

    25. travnja 2022. at 11:15

    Javiše vaj cap kontakt +38766444581

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?