MILOJKA

Milojka”ŽELIM PRONAĆI LJUBAV I RAZUMIJEVANJE”

interesi:
Volim putovati, čitati, opuštati se s prijateljima u dobrom kafiću, odlaziti u park ili šumu, gdje možemo napraviti roštilj, itd. Uživam u gledanju filmova i odlasku u kazalište. Redovito odlazim u teretanu. Volim pozvati prijatelje u svoj dom i kuhati svečane obroke za njih i za moju obitelj. Mogu stvoriti praznik svaki dan!

Milojka”ŽELIM PRONAĆI LJUBAV I RAZUMIJEVANJE”

Self-Opis:
Optimista sam! Ne gubim srce u teškim situacijama. Volim ovaj život! Volim kad sam okružen sretnim i ljubaznim ljudima. Znam kako stvoriti utjehu za ljude koji me okružuju. Ne prihvaćam laži i izdaje. Iskrena sam i iskrena osoba. Siguran sam da ćete se sa mnom osjećati slobodno i ugodno, nećete biti tužni 🙂 Ja sam odrasla žena, koja se ozbiljno bavi svojim potragama i ne želi više biti sama. To je očito da svaka žena želi biti sretna. Isto tako i ja. Sanjam da pronađem pravog muškarca i sigurno znam da mu mogu pružiti svoju ljubav, brigu, strast i poštovanje.

Milojka        traži:
Moj bi čovjek trebao biti najbliža osoba za mene. Trebao bi biti spreman da me sasluša i podrži. Moramo biti iskreni jedni prema drugima, moramo se međusobno savršeno razumjeti. Za mene je ovo savršeno partnerstvo koje se temelji na ljubavi, poštovanju, strasti, razumijevanju i dubokoj i iskrenoj želji da budemo zajedno!

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?