LIK

Zdravo ja sam Milojka i zivim na selu, ja sam društveni komunikator i novinar da vam kažem nešto o sebi. Zaljubljenica sam u fitness život, volim se baviti aktivnostima na otvorenom, trčati, voziti bicikl, a također volim puno hodati, vrlo sam sretna, duhovita, karizmatična žena, uvijek vidim pozitivnu stranu života, volim puno kuhati. Zaljubljenik sam u kinesku i talijansku hranu, mogu vrlo dobro plesati sve vrste plesova i volim putovati. Imao sam priliku vidjeti svijet. Znaš me.

INTERESI

Volim sve što je vezano za fitness život, i bavljenje sportom za održavanje zdravog tijela, volim gledati serije i uživati ​​u dobrom filmu.Živim aktivno, uživam u sportu i održavanju forme. Volim i prirodu, a kako živim u morskom zaljevu volim malo prošetati brodom. Također volim čitati, glazbu, biti u prirodi. Putovanje je također jedna od mojih velikih strasti.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Želim pronaći svog idealnog partnera koji je vjeran i odgovoran muškarac, koji voli obiteljski život, voli životinje, djecu, i koji zna kako biti s obitelji, tražim muškarca s puno odlučnosti koji je odlučan čovjek i koji me tretira kao damu, pozdrav!.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?