Interesi:
Moj hobi je crtanje. Kad crtam, sanjam. Nisam profesionalni umjetnik, ali svidjet će vam se moje slike. U svoja djela stavljam dio svoje duše. Vrlo su dobri, bistri i pozitivni. Drago mi je kad su sa mnom sretni ljudi!Jednako se dobro osjećam na društvenim događanjima ili u šetnji šumom u društvu dobrih prijatelja. Želim naučiti kako pucati i skakati padobranom. Moji hobiji su manje ekstremni 🙂 Obožavam pjevati u karaokama. Znam kuhati, volim čitati i odlaziti u kazalište. Volim posjećivati ​​umjetničke izložbe, modernu umjetnost ili arhitekturu i dizajn. Dva puta tjedno idem u teretanu i održavam tijelo u dobroj formi. Volim putovati, san mi je vidjeti ocean.

Samoopis:
Vrlo je teško pisati o sebi. Pozitivan sam, svrsishodan, ljubazan. Ja sam nježna i strasna. Ja sam dobra majka. Ja sam dobra domaćica. Znam stvoriti ugodnost. Vesela sam i društvena. Romantična sam.Ja sam senzualna i zgodna dama! Moje glavne osobine ličnosti su nježnost, ženstvenost, dobrota, odanost. Vrlo sam ljubazna i vesela. Umjereno sam znatiželjan. Nisam feministica i zato volim jake muškarce! Sviđa mi se što sam žena! I imam puno toga što mogu podijeliti sa svojim čovjekom! Za mene je važno da me je moj čovjek osvojio, osvojio! Volim udobnost i čistoću u kući. Ja sam dobra domaćica.

Milomirka traži:
Cijenim muškost, iskrenost i pouzdanost kod muškaraca. Sanjam da upoznam dobrog, pozitivnog, nježnog muškarca koji voli.Što se mene tiče, čarobna ljubav je kad se volimo cijelu noć i ujutro ne nestanem 🙂 Tražim zgodnog, atletskog, pametnog, šarmantnog, vedrog, hrabrog, samodostatnog, velikodušnog, odanog čovjek bez loših navika. Jednostavno ne volim muškarce u ružičastim košuljama – ovo je hir, ali mislim da prosječan muškarac neće nositi ružičastu košulju.

ukoliko zelite dodajte me na profil ispod:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

 1. Anonimno

  17. travnja 2021. at 6:01

  Javi se ako želiš svideo mi se tvoj e izlaganje 0611883121

 2. Nebojša

  17. travnja 2021. at 9:11

  Nebojša Martić(Nešo) -facebook
  Viber 0038761560373

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?