Interesi
Volim aktivan stil života. Zato su mi obitelj, kuhanje i sport glavni hobi. Zašto obitelj? Vrlo sam blizak sa svakim članom moje velike, prijateljske, glasne obitelji. Sa svim tetama, stričevima, bakama i djedovima, roditeljima, bratićima. Želim se udati za čovjeka koji ima istu veliku i glasnu obitelj, koja se okuplja na praznicima, rođendanima i stvarno želim postati dio toga! Također volim praviti pizzu! A znam jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooomurazno raznih recepata za njegovo kuhanje! Kakvu pizzu obično rezervirate ili kuhate za sebe? Siguran sam da će pizza i lazanja biti dva glavna jela u mojoj budućoj obitelji.

Samoopis
Dopustite mi da započnem ovaj samoopis ne svojim likom već pitanjem? Zašto je mršavost jednaka savršenstvu? Navedeni smo na uvjerenje da biti vitak znači da ste trenutno “normalni” i “zdravi”. Bože, ne. Od djetinjstva sam bila sramežljiva djevojčica. Jako sramežljivo… Moje kolege iz razreda su me stalno nazivale punđom. Odrasla sam i davala sve od sebe da skinem višak kilograma… Nikada nisam uspjela. Jednog dana sam čula za Kim Kardashian. Pojavila se i postala idol i spas za mnoge djevojke! Pripadam onim ženama zaobljenih tipova tijela kao što su Kim Kardashian-West i Ashley Graham i mislim da je figura pješčanog sata, s ravnim trbuhom i oblinama breskve puno bolja, prirodnija, zdravija od ribljeg ili guslarskog tipa!… Tako sam ja u savršenoj težini, u savršenoj dobi i duhu za koncentriranje na pronalaženje srodne duše!

Tražim
Kao što sam već rekao, želim upoznati čovjeka koji dolazi iz velike obitelji i koji je još uvijek blizak sa svojom obitelji! Zaista treba nekoga tko obožava svog partnera punu ljubavi, privrženu, promišljenu i nježnu osobu. Netko tko je dovoljno odgovoran, pouzdan i pošten da može podnijeti dugotrajnu vezu. Čovjek koji je bogobojazan i što je stvarno važno – dobar donositelj odluka!!! Čovjek koji je daleko od sizeizma i fatfobije) Koji voli život i sebe onakvim kakav je sada. Ali nije lijen raditi na tome da sebi i svom zdravlju i tijelu bude bolje za sutra!

UKOLIKO ZELITEN DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?