Interesi
Imam dosta različitih interesa, volim pjevati, ali pjevam samo u duši, hehe. Volim i plesati, glazbu uživo, volim različite žanrove glazbe. Volim aktivno provoditi vrijeme, planinariti, volim prirodu. Ali ponekad mogu samo ležati u krevetu, gledati filmove i jesti poslastice. Volim kuhati i uvijek to radim s dušom. Volim ići u teretanu i brinuti se o svom tijelu. Moje tijelo je prilično sočno i nadam se da to neće biti problem jer volim svoju formu i ne želim smršaviti u budućnosti.

Licni Opis
Ja sam prilično mlada dama, ali imam svoju viziju života i puno životnog iskustva jer sam bila u mnogim zemljama. Radim kao DJ i zapravo volim dobiti energiju kroz glazbu koju stvaram! San mi je živjeti negdje u drugoj zemlji s muškarcem koji će me razumjeti. Inače, živim odvojeno i nedavno sam diplomirao na fakultetu. Strastvena sam i imam puno želja koje želim ostvariti! Ja sam tolerantna dama i poštujem sve želje i sve ljude, jer smatram da svaka osoba zaslužuje imati svoje mišljenje i želje!

Tražim
Trebam muškarca koji će biti samo svoj. Moja idealna veza je podrška, briga i osjećaji, pažnja i strast! Sve će to našu ljubav učiniti besmrtnom. Također volim raditi na odnosima i volim biti svakim danom sve bolji. Želiš li biti bolji sa mnom nego što si bio u prošlosti? Jer ćemo započeti novu stranicu u zajedničkom životu…

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?