Interesi
Ovo je zapravo prvi put da govorim o svojim interesima i hobijima. To je prvi put da moram govoriti o svojim interesima i hobijima. Pa, krenimo s najzanimljivijim. To je najtajnije i najosobnije… Pišem poeziju. Na razne teme, ono što mi je u duši je na komadu papira. Ako nekako uspije, poslat ću ti jedan. Sljedeća je priroda. Inspirira me na neke nove podvige, misli kao da te priroda obnavlja kad si sam s njom. Jednom riječju, šetnja u prirodi. Također, volim naučiti nešto novo o prirodi, njenoj flori i fauni. To me privlači i osjećam se kao da postajem dio tog svijeta. Mogao bih još puno toga napisati jer se čini da moja fascinacija nema granica. No, budući da čitate ovaj tekst, željela bih čuti o vašim interesima, što činite da skrenete misli s svakodnevnih obaveza?

Samoopis
Ne postoje savršeni ljudi. Ali postoje ljudi koji mogu biti savršeni za nas, i vrlo je važno upoznati takvu osobu u životu! Razumijem da na ovakvim internet stranicama za upoznavanje ima puno slobodnih dama koje žele upoznati jednog i jedinog muškarca! I ja sam jedan od njih! Svaka je jedinstvena, sa svojim karakterom i društvom, ali svaka je individualna. Volio bih da, čitajući ovo, mislite da bih ja mogla biti žena koja vam može pružiti sreću. Da, nisam savršena, ali sam prava, iskrena i vjerna, imam puno dobrih osobina, ali i loših naravno ima! Ali to nije toliko važno koliko možemo priznati te greške. Postojat će jedna osoba u vašem životu koja će voljeti sve što je na vama natjeralo druge da se okrenu od vas. Možete li me zamisliti kao ovu osobu u svom životu?

Tražim
Želim da mi muškarac bude podrška. Moja jača strana, s kojom se neću bojati budućnosti. Muškarac koji se ne boji odgovornosti i spreman je uvijek biti sretan sa svojom ženom. Muškarac koji će me cijeniti ne samo zbog mog izgleda nego zbog mog odnosa prema njemu i mom unutarnjem svijetu. Čovjek kojemu će poštovanje prema meni biti prioritet i to će biti obostrano. Želim biti prava ukrajinska nevjesta u rukama pouzdanog, zrelog muškarca koji će čak i na ovom online servisu za upoznavanje znati da žene cijene brigu i poštovanje više od svega na ovom svijetu! Možda si baš ti čovjek kojemu mogu dati svoje srce?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Luka jurisić

    21. ožujka 2022. at 8:43

    Želim te da se zavolimo da budeš moja , ja sam udovac živim sam imam kuču , cujemo se nadam se ,

  2. alen

    21. ožujka 2022. at 11:17

    Bok. Hvala na krasno sažetom i napisanom pismu. Vidi se da ste veoma zreli i naravno primjetio sam PAŽLJIVI I OPREZNI. Neču sad pisati previše o nevažnim vama stvarima, samo ču napisati iskreno i kratko o sebi. Nisam dominantan nad Ženama, sve je bitan dogovor.
    Ja sam alen i imam 53 godine uskoro. Nepijem i nepušim sigurno. Radim i nemam kule i vile ali imam osrednju kuću sa dvorištem i voćnjakom sve skupa na malom brdu. Živim u Tuheljskim Toplicama turističko mjesto više kao selo i mali grad skupa. Otac sam 4 krasne djece koja me redovito posječuju jer nisam ih htio djeliti. Bio sam oženjen prije 4 godine ali pošto je ona bila previše mlada 15g, nismo se nikako mogli dalje kako su djeca rasla. Ovim pismom neželim nikoga požurivati jer ovo su ozbiljne stvari. Nije mi loše ovako, a druge Žene me na stranicama nezanimaju jer nisu uopče tu radi veze. Prvi puta sam dobio vas na ovoj stranici jer ju imam tek 2 dana. Poštovana Gospođo evo kratko ali ISTINITO. ZAGRLJAJ
    ALEN ŠOKOTA CROATIA [email protected]

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?