MINELA(38)”ŽELIM UPOZNATI ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA,JAVITE MI SE” – Ljubavni Spoj

nteresi:
Volim plesati i čitati, ali ne volim bučne zabave. Volim kuhati i jako sam dobra u tome. Želite li kušati nešto iz naše nacionalne kuhinje? Uživam i u putovanjima. Ali radije to radim u dobrom društvu.

Samoopis:
Ja sam prava dama i željela bih promijeniti milijun slova za jedan pravi sastanak s osobom koja je spremna stvoriti dobre odnose s ljubavlju. Prije svega želim reći da sam ljubazna, razumljiva i smirena. Znam što želim, uvijek znam što treba raditi i nikad mi nije dosadno. Znam da je ovaj život kratak i ne želim gubiti vrijeme. To je moj moto.

Minela traži:
To je moje prvo iskustvo korištenja takve usluge. Veze shvaćam vrlo ozbiljno i nadam se da ću ovdje upoznati ozbiljnog muškarca. Emotivni i fizički kontakt vrlo su mi važni. Zbog toga želim naučiti puno o svom budućem partneru. Ali sigurna sam da bi mi samo ljubazna, iskrena i brižna osoba mogla postati životnim partnerom.

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA FB PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  MIRJANA(39)ŽELIM PRONAĆI ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA I PRIJATELJA

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Concerns or questions?

See our support area where you can find questions asked by our clients and answered by the SeventhQueen team. Lorem ipsum lorem ipsum

SEE SUPPORT AREA
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up