interesi:
Ja sam djevojka lijepe duše i otvorenog srca za ljubav. Unatoč tome što nemam 5 godina, i dalje vjerujem da ću sresti ljubav kao u bajci i da ćemo biti sretni do kraja naših dana. Jako sam ljubazna i privržena žena, ponekad se bojim da će ljudi iskoristiti moju dobrotu. Prijatelji me zovu sunce, jer kažu da kad se pojavim postaje kao da je svjetlije i toplije) Želiš li da te grije sunce kao ja?
putovanja, čitanje, ples, istraživanje svijeta, kuhanje, volontiranje za prava životinja, sport

Samoopis:
Mislim da sam taman u godinama da stvaram ozbiljne veze. Znam da se veze ne uzimaju zdravo za gotovo, potreban im je stalni naporan rad, potrebna im je strast…Mislim da znam što čovjeku treba i dat ću sve od sebe da zadovoljim njegove zahtjeve. Rečeno mi je da budem discipliniran, pažljiv, umjetnički i strog prema sebi. Hoće li mi pomoći u potrazi? nadam se da da! Ako me vidite kao svoju buduću ženu, ako želite dane i noći provodite u mom društvu, pijući i jedući zajedno i jedno drugo, zašto se onda ne poznajemo bolje?

Mira traži:
Svatko bi želio partnera koji je pametan, mudar i sa smislom za humor. Zato mi treba muškarac koji je stariji od mene i koji me može naučiti nekim mudrostima ovoga svijeta. Moj muškarac će biti brižan, pun ljubavi i iskusan. Nestrpljiv sam da nađem samo ovog, jesam li na pravom putu?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Anonimno

    28. prosinca 2021. at 20:30

    Cao

  2. Praizovic milija

    29. prosinca 2021. at 16:13

    Samo starije curice iz beograda za dopisivanje

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?