Interesi
Putovanje za mene nije samo zabava; to je način života. Uživam istraživati ​​različite dijelove svijeta, uranjati u različite kulture i stvarati uspomene na prekrasnim i egzotičnim mjestima. Putovanja mi omogućuju da proširim horizonte, razumijem nove ljude i iskusim čuda našeg planeta. Trenutno to uglavnom radim na youtube-u, ali nadam se da ću u bliskoj budućnosti to moći fizički učiniti sa svojim dragim.

Licni Opis
Dobrodošao u moj život! Vjerujem da su godine samo broj, a da su iskustva koja smo doživjeli ono što nas uistinu definira. Također čvrsto vjerujem u moć samootkrivanja i osobnog rasta. Ja sam žena koja zna što želi i ne boji se ići za tim. Znam zašto sam ovdje, ne radi glupih lukavih igrica. Vidite da sam u godinama, ali i dalje vjerujem da ljubav ne poznaje godine, rasu, udaljenost i jezik! Samo je smrt prepreka… prava prepreka. Ja sam ljubazna, suosjećajna i neovisna dama. Cijenim jednostavne užitke u životu, od ugodne večeri kod kuće uz dobru knjigu do avanturističkih putovanja na nova mjesta. Naučila sam cijeniti ljepotu u svakodnevnim trenucima i voljeti ljude koji mi čine život bogatijim. Čvrsto vjerujem u otvorenu komunikaciju, iskrenost i međusobno poštovanje u vezi. Tražim nekoga tko dijeli te vrijednosti i spreman je krenuti na putovanje ljubavi, razumijevanja i druženja.

Tražim
Tražim muškarca koji je istinski ljubazan, suosjećajan i brižan. Netko tko ima obzira prema tuđim osjećajima i pokazuje empatiju. Također ima visoku razinu emocionalne inteligencije koja je toliko važna u ovom turbulentnom vremenu! Razumijevanje i upravljanje vlastitim emocijama, kao i osjetljivost na emocije drugih, visoko su cijenjeni. Zato jako cijenim čovjeka koji je emocionalno zreo i može učinkovito komunicirati. Jeste li vi ovaj čovjek?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Mirko

    19. studenoga 2023. at 18:26

    Neka mi se jave slobodne žene koje vole iskreni razgovor i prijateljstvo.Šta ćemo posle,to će vreme pokazati.

  2. Ivan

    24. studenoga 2023. at 1:39

    Bomba

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?