interesi:

Uživam u aktivnom načinu života i volim ples, fitness, jogu i snowboarding. Zanimaju me psihologija, posao i moda. Također se držim zdravog načina života i uživam u kuhanju zdravih jela.Volim kuhati i čitati jer sam doma orijentirana žena koja voli učiniti svoj dom ugodnim i svoju obitelj sretnom. Također volim putovati jer su svježe emocije ključne za izgradnju sreće.

Self-Opis:

Ja sam izravna i iskrena dama, nikad vam neću lagati ili varati. Također sam ljubazna i obzirna, draga i senzualna.Trudim se biti dobra mama i provoditi vrijeme sa voljenom kćeri. Ja sam vrlo vesela, ljubazna i lagana dama.

Mirela  traži:

Tražim muškarca svog života. Pažljiv je i pouzdan, ima dobar smisao za humor. Ali najviše od svega želim da on zna što je odgovornost i kako postupati sa ženom. A on može biti siguran, dat ću mu dvostruko više jer definitivno znam postupati s muškarcem i nestrpljiv sam to pokazati.Nadam se da ću upoznati čovjeka koji će me razumjeti, dovršiti moje rečenice i pomoći mi u izgradnji duge i sretne veze.

Ukoliko zelite kontaktirati osobu s oglasa,to možete uraditi besplatnom registracijom na sajtu ispod:

Početna

Facebook Komentari


One comment:

  1. Cvjetin Stevanovic

    29. travnja 2020. at 15:02

    Zdravo zovem se Cvjetin stevanovic zivim u Brckom imama 37 godina ako si zainteresovana javi se na WhatsApp ili viber evo ti broj +38766096184

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?