Interesi:
Mislim da nam hobiji čine život zanimljivijim. Naš život bez hobija je poput hrane bez soli. Glavna od mojih strasti su putovanja. Svaka nova zemlja ili novi grad pruža mi neizmjerno zadovoljstvo i zadovoljstvo. Ne mogu zamisliti svoj život bez sporta. Želim raditi istezanje. Volim voditi zdrav način života. Trudim se jesti samo zdravu hranu. Volim čitati. Po mom mišljenju, čitanje knjiga može vas odvesti na mjesta i upoznati s ljudima iz drugog svijeta. Prošle sam godine diplomirao na arhitekturi na fakultetu. Također, zanima me psihologija, pa ću sljedeće godine nastaviti studirati na ovom tečaju.

Samoopis:
Opisala bih se kao iskrenu i dragu damu. Obično sam zauzet i nemam vremena za neke glupe igre. Rekao bih da sam neovisan i odlučan. Vrijedna sam osoba koja se ne voli predavati. Istodobno, vrlo sam romantična i nježna osoba. Uvijek se pokušavam nasmiješiti i pronaći neke pozitivne stvari u bilo kojoj situaciji. “Život je prekratak da bi bio tužan. Pokušajte uživati ​​u svakom trenutku!” To je moj moto!

Mirela traži:
Na bilo koji način, ja sam žena i moram voljeti i biti voljena. Mislim da svaka dama želi biti princeza poput djevojčice i pronaći pravog princa. Ali kad ova djevojčica odraste, želi samo nekoga tko će je usrećiti. Treba mi čovjek koji se neće bojati otvoriti me. Trebam muškarca koji je spreman provesti život sa mnom. Ne trebam savršenog muškarca, samo trebam nekoga zbog koga se mogu osjećati jedinim. Jesi li to ti?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Ivko

    18. rujna 2021. at 18:31

    Želim vas upoznati ženo .

  2. urke crni

    22. rujna 2021. at 16:36

    Da jako ljepo mnogo ovim svijetom razni ljudi i razni profila.Mogao biti ponuditi svoju životni put Pakla tuge i ljubavi.Rado ću ti ponuditi mislim da nećeš moći odbiti .Nadam se da ću imati tvoj odgovor ..sa poštovanjem i srcem poljubac..rnis

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?