Interesi:
Uživam u jednostavnim stvarima: kuhanju, čitanju, lijepom izgledu. Imam i neke izvanredne hobije. Volim parasailing, volim biti umjetnik za neke foto sesije i za neke filmske scene. Samo pokušavam kušati ovaj život u punoj mjeri!Volim vožnju noćnim gradom, šetnju i vožnju biciklom. Ja sam aktivna žena koja uživa u sportu i streljaštvu, što je zapravo dio moje profesije – policajka sam. Istovremeno, uzbuđuje me i “tihi lov” – branje gljiva. Balansiranje između adrenalina i tišine je nešto u čemu sam dobar!

Samoopis:
Ja sam vrlo lojalna osoba, vrlo skromna. Uvijek nastojim biti odan, suosjećajan i senzualan. Život nas može zavesti, povrijediti i gurnuti da ogrubjemo. Znam da je najveći posao ostati ljubazan i bez predrasuda. Sačuvati ljepotu u sebi i moći biti pristojan i vrijedan ljubavi, poštovanja i brige. Moramo se ponašati onako kako želimo da nas srode!Pravedan i osjećajan, ponekad nagao i pomalo lud – to sam ja! Ja sam žena, prava žena, moj svijet je raznovrstan i šaren kao duga! Mogu biti drugačija, divlja, ali u isto vrijeme mirna, zabavna i otvorena, ali u isto vrijeme domaća.

Mirjana traži:
Tražim muškarca koji nije samo potrošač. Tko želi dati. Davati pažnju, davati ljubav, brigu, poštovanje. Da mi daš razlog za osmijeh. Tko neće tražiti ništa prije nego nešto da. Pretpostavljam da je to nešto najiskrenije. Ljubav u svim svojim manifestacijama može se dati samo iskreno. Bez ikakvih pitanja. Pretpostavljam da su sretne veze kada se dvoje ljudi trudi dati jedno drugome sve što imaju kako bi svoj život učinili boljim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?