Jesi li iznenađen? Pa jesam. Nije baš kao da sam prva koji je napisala pismo muškarcu…Ali postoji nešto posebno u tebi što me natjeralo na ovo! I želim znati što je to. Tražim muškarca s ozbiljnim namjerama za stvaranje obitelji. Pa sam pomislila da li bi to mogla biti ti… činjenica da si ovdje registriran me navela na zaključak da se i ti osjećaš pomalo usamljeno u ovom svijetu tražeći svoju srodnu dušu. Htjela sam pronaći svoju srodnu dušu, prijatelja i ljubavnika da s njim, ruku pod ruku, koračam cijelim ovim nemirnim životnim putem… Znam da nije lako pronaći jedno drugo među milijunima lica i ne izgubiti se. Ali nikad ne znaš ako nikad ne probaš! Dakle, jednom kad sam te našla ovdje, ne želim te izgubiti.

Vjerujem da su nas iste namjere dovele do ove stranice. Siguran sam da možemo pronaći mnogo toga zajedničkog. Najbolji način za to je započeti lijep dijalog, zar ne? Činjenica da sada čitate moje pismo znači da ste već vidjeli moj profil i vjerojatno pronašli nešto zanimljivo u njemu. Pitam se što je to što je privuklo vašu pozornost?

Unatoč svojoj mladosti, znam da je u našem životu obitelj najvažnija! Ne želim gubiti vrijeme na mnoge muškarce. Potreban mi je samo jedan muškarac s kojim ću provesti život, imati djecu s njim i pružiti mu sreću obiteljskog života…da ga utješim i umirim nakon napornog dana. Ako ste spremni za ovo, javite mi. Ovo može biti početak svega…

Nadam se da ću uskoro dobiti vaš odgovor!

Interesi
Svaki dan svog života započinjem s osmijehom na licu, radujući se novim iskustvima i emocijama. Težim novim znanjima, dojmovima i komunikaciji. Stekao sam 3 visoka obrazovanja i nikad ne stajem u svom razvoju, jer ima toliko divnih stvari za naučiti. Osim studiranja, bavim se aktivnom razonodom – skijem, cross-fitom, plesom – sve te aktivnosti pune me puno nove energije.

Samoopis
Ja sam zanimljiva knjiga s puno uzbudljivih poglavlja – od romantičnih do avanturističkih i zabavnih. Obično sam okružena komunikativnim, otvorenim ljudima i uistinu vjerujem da se okružujemo ljudima koji imaju slične osobine karaktera kao i mi. Optimist sam i uvijek nastojim ostati na vedrijim stranama.

Tražim
Kao što sam već rekao, zanimljiva sam knjiga za čitanje… i zato tražim muškarca, koji može biti sa mnom u jednom svesku… otvorenog uma, pun ljubavi, samopouzdan, inteligentan i obrazovan… Volio bih biti s onim, tko umije voljeti i koji ne smatra žene slabijom stranom u lancu… Nadam se da ću biti s nekim, tko vezu vidi kao suradnju 2 ravnopravne osobe sa zajedničkim ciljevima i željama.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?