interesi:
Volim komunicirati s ljudima. Poprilično sam željnog karaktera, zato preferiram aktivan način života.Pozdrav, ova stranica je moja nada! Imam glavu na ramenima i veliko srce, moja duša je nježna i senzualna. Volim gledati filmove, kuhati nešto ukusno i uživati ​​u jednostavnim stvarima. Volim putovati i upoznavati se s kulturom različitih zemalja. Voljela bih počastiti muža prepoznatljivom pitom od višanja ……

Samoopis:
Ja sam ljubazna, draga, nježna, lijepa, svrhovito dama. Moji prijatelji kažu da imam veliko srce. Ja sam poštena osoba i bit ću odana žena puna ljubavi. Ja sam ljubazna, tolerantna i tiha žena s dobrim smislom za humor. Akcija je život. Uvijek imam zanimljive ideje i jako sam romantična, tako da moj voljeni nikada neće biti dosadan sa mnom. Ne volim sjediti na jednom mjestu, uvijek se trudim biti negdje, volim puno komunicirati i uživati ​​u životu. Volim svoj život i želim upoznati čovjeka koji vjeruje u bajke.

Mirnesa traži:
Samo tražim pravu ljubav i brigu i vjerujem da mogu pronaći čovjeka duše koji će mi biti sve. Nadam se da će biti nježan i privržen prema meni, biti pun razumijevanja i pravi muškarac. Tražim aktivnu osobu, koja neće sjediti stalno na jednom mjestu. Tražim onog s kim ćemo u budućnosti stvarati obitelj, s kojim bismo mogli dijeliti naše interese, uživati ​​u životu, putovati i imati obitelj punu ljubavi. To su osobine koje tražim u svom budućem mužu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. samir

    11. ožujka 2022. at 21:39

    Cao Mirnesa

  2. Neno

    28. svibnja 2022. at 8:52

    Tražim isto što i ti.Želim osjetiti pravu istinsku ljubav.Ne želim biti više usamljen.Ako ti odgovaram dodaj me na Facebooku.

  3. Raka

    19. rujna 2023. at 7:42

    Zdravo Mirnesa, zelio bih te upoznati jer imamo dosta zajednickog po tvom opisu.
    Rasim

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?