Interesi:
Volim putovati i upoznavati nove kulture i ljude u životu. Volim kuhati i učiniti svoj dom ugodnim i udobnim.Dušna sam, blaga, ženstvena, ali u isto vrijeme svrhovita, energična, puna života! Dobro obrazovan, inteligentan, vrijedan poštovanja i povjerenja, dobrog srca, pouzdan, pun razumijevanja… i još mnogo toga. 🙂

Samoopis:
Pa, moja unutarnja vatra može zagrijati cijeli svijet. Ja sam vrlo aktivna žena koja voli raditi nešto divlje. Ne, nisam luda i nikad ne bih učinila nešto što bi drugima stvaralo probleme. Ali mislim da imamo samo jedan život i trebamo biti sretni i iskoristiti svaku priliku za to. Ja sam svestrana osoba, volim učiti nove stvari u različitim sferama života, jer smatram da tako čovjek živi, ​​stječe iskustvo, postaje pametniji i mudriji. Popustljiva sam ako mi je muškarac jako drag.

MIRSADA traži:
Od tebe ne očekujem nikakve posebne osobine. Razmišljam o pravom muškarcu, ali znam što želim i stvarno sam zahtjevna. Sigurna sam da moj ljubavnik mora biti osoba dobrog srca ispunjenog dubokom ljubavlju. Unatoč činjenici da sam snažna žena, želim da me moj ljubavnik ponekad učini slabom. Ali trebam muškarca koji me nikada neće izdati ni u jednoj situaciji. Mislim da ne tražim previše. To je stvarnost našeg svakodnevnog života.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?