Interesi:
Često se bavim sportom. Idem u teretanu nekoliko puta tjedno. Eto, vježbam u teretani. Također, volim igre na otvorenom, uključujući i s loptom. A najdraži sport mi je odbojka. Volim otići na piknik s frendicama, okupiti dvije ekipe i bacati loptu, a ponekad odemo i na večernji jogging u park. Osim sporta, volim otići u restoran s radnim djevojkama uživati ​​u glazbi uz zvuk uživo. Jako volim slušati glazbu pa se slobodno mogu nazvati ljubiteljem glazbe, a posebno volim retro glazbu. Također volim uzgajati i njegovati cvijeće, te sudjelovati u uređenju svog dvorišta. Ne mogu se zamisliti bez putovanja i bez telefona u rukama da napravim cool selfie. Volim otkrivati ​​i fotografirati nove zemlje i gradove, ljepote prirode, arhitekture i znamenitosti. Dođite putovati sa mnom i snimite najbolje selfije! 🙂

Samoopis:
Ja sam vrlo atraktivna, društvena, romantična, prilično vesela i ljubazna dama. Imam dobar smisao za humor i pozitivno gledam na život! Uvijek nalazim zajednički jezik s ljudima i ne volim sukobe i svađe, ali imam svoje stajalište. Za mene je romantično raspoloženje vrlo važno, pa u vezama uvijek stvaram takvu atmosferu. Siguran sam da su zajednički interesi vrlo važni za snažnu i sretnu obitelj.

Afrodita traži:
Za mene, u idealnoj vezi, ljubavnici bi se trebali savršeno razumjeti. I naravno, glavna stvar je želja da zajedno osvojimo visine i budemo najbolji u svemu, zajedno i odvojeno. Sigurna sam da je moj muškarac otvorena i velikodušna osoba koja je spremna djelovati i slijediti svoje riječi. Mislim da naš susret može puno pokazati, ali ako me dočekate otvorenog srca i bez ikakvih tajni!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

PROFIL

Facebook Komentari


One comment:

  1. Zoran Pejovic

    8. rujna 2023. at 15:26

    I like your story

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?