aleksandra videochat

interesi:
Knjige i autostop putovanja su moja strast. Jednog dana sanjam da pređem svijet brodom i automobilom. Za tako veliku avanturu trebat će mi partner, pa ako sanjate da pronađete osobu koja će zajedno otkriti ovaj svijet … eto, evo me!

Self-Opis:
Moj lik je mekan i lagan. Vrlo sam susretljiva žena i prema svemu što radim postupa s odgovornošću. U djetinjstvu su me učili raditi sve stvari dobro ili ih uopće ne početi raditi. Ljudi kažu da imam dobro srce i otvorenu dušu. Mislim da oni znaju bolje, ali vrlo mi je drago kad čujem takve riječi o sebi. Uostalom, uvijek je teško prosuditi sebe.

Aleksandra traži:
U svom budućem partneru cijenio bih takve stvari kao da su prema meni prijateljski, iskreni i iskreni. Osoba s kojom bih mogao razgovarati o različitim temama i osjećati se slobodno, čovjek s kojim se mogu opustiti i jednostavno biti udoban u bilo kojoj atmosferi i osoba koja bi mi pokazala drugi svijet. Tamo gdje bismo imali strast, ljubav i jaku povezanost jer svi trebamo ljubav i poštovanje, a ja nisam iznimka, pa želim izgraditi odnos tamo gdje bih bio samo ja i uložio bih napore da i moj muškarac bude sretan , vrlo ljubavi i vrlo uzbuđen zbog nas oboje i samo je on sam sa svim svojim stranama lika.

Ukoliko zelite kontaktirati osobu s oglasa,to možete uraditi besplatnom registracijom na sajtu

https://ljubavnispoj.com/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?