Evo šta kaže iskusna žena!

Ejmi Kaps (33) iz Severne Karoline izlazi samo s oženjenim muškarcima pa je ženama podelila i nekoliko saveta o tome kako da svoje muževe spreče da ih zamene sa drugom.

Svaki muškarac će kako kaže, ostati veran ako mu ispunite njegove erotske fantazije, a Kaps savetuje i igranje uloga, javno iskazivanje intimne naklonosti i otvorenost za plastičnu hirurgiju. Ejmi je počela da izlazi s oženjenim muškarcima nakon što ju je prevario njen muž.

Bivša učiteljica je ispričala kako je s muškarcima u braku počela da izlazi nakon što je nju njen suprug ostavio, a ženama savetuje da u spavaću sobu unesu što više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko uživanje u svemu ili pak povećanje grudi kako bi partneru ispunili neku fantaziju, piše Daily Mail.

 

prevara

prevara
Foto: Profimedia

– Vaš partner će ostati s vama ako mu ispunite fantazije u krevetu, garantujem vam. Morate zajedno da gledate filmove za orasle, budete otvoreni prema povećanju grudi, promeniti boju kose i nosite nešto što inače ne nosite. Budite zavodljivi u javnosti, muškarac voli samopouzdanje pa pokažite ponekad čime raspolažete – kaže ona i preporučuje igranje uloga, oblačenje kostima, intimni odnos na javnim mestima.

Rizikujte i budite uzbudljivi i nemojte nikada da se bojite da javno pokažete naklonost partneru. Saznajte njegove fantazije i zadržaćete ga zauvek. Muškarci gledaju pornografiju s razlogom pa ako ste pomalo poput njegove omiljen zvezde, sigurno neće pobeći – objašnjava.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

 

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?