interesi:
Volim čitati, posebno klasičnu književnost! Volim osobni samorazvoj i rast. Zato cijenim svoje vrijeme i ne želim ovdje dugo ostati! Sada mi je glavni cilj naučiti strani jezik! Vrlo sam lagodan i vrlo druželjubiv, zato možemo lako i brzo pronaći zajednički jezik! Biste li voljeli upoznati takvu damu poput mene? Kontaktirajte me putem ove stranice za upoznavanje i brzo ću vam odgovoriti!

Samoopis:
Ja sam odgovorna, ljubazna, pametna, ženstvena i vrlo zanimljiva dama! Također, vrlo sam sposobna osoba i uvijek pokušavam naučiti nešto novo i uzbudljivo! Život u regiji Donjeck me ne spriječava i sprječava u ostvarenju mog sna… Nadam se da ću naći srodnu dušu u inozemstvu jer iskreno razočaran sam u naše domaće muškarce! Pogotovo u muškarcima iz Donjecka! Nadam se da sam dobra majka i da mi odgajanje sina oduzima skoro sve vrijeme, ali nedostaje mi nešto jako važno! Netko vrlo važan! dragi moj!

Nadezda traži:
Kako sam otvorena i iskrena dama, tražim isto u svom partneru. Možda ima potpuno drugačiju osobnost i interese, najvažnije mu je da ima divlji pogled na ovaj život i da ne bude ograničen, ni u snovima ni u mislima.Vrlo sam društvena, druželjubiva, ljubazna, s dobrim smislom za humor. Zanimaju me mnoge stvari. Ponekad znam biti nestašan. Volim avanturistički. Volim svoj život, ali želim ga učiniti još svjetlijim!

UKOLIKO ZELITE UPOZNAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?