Interesi:
Ja sam vrlo aktivna mlada žena pa nastojim što više vremena provoditi na otvorenom – uživam u kampiranju, biciklizmu, planinarenju i ribolovu. Volim umjetnost, posebno kino. Volim se izražavati zahvaljujući modi. Zato sam svaki put kad izađem iz kuće obukla najbolju odjeću. Moj moto je – pametna žena se neće pustiti izgledati neuredno i smatram se pametnom. Također, oprezan sam s onim što jedem, vodim zdrav životni stil i bavim se sportom. Džogiranje ujutro za mene je neophodno.

Samoopis:
Dobro pogledajte moje fotografije i pokušajte razmisliti o mojoj osobnosti. Dat ću vam savjet. Energična sam žena i uvijek sam u naletu, ali ne i u vezama. Kreativan sam, pa neće vam biti dosadno pored mene! Znam kako da ti dane učinim nezaboravnim. Trebali biste znati da sam vrijedna, odgojena, bez loših navika, društvena i društvena, otvorena za upoznavanje novih ljudi. Znam biti istinska dama! Više volim prirodno od umjetnog. Pogledajte moje fotografije i osjetite snagu koju vam šaljem. Radim u industriji ljepote, tako da mogu lako shvatiti što je stvarno, a što lažno! Prirodna sam od vrhova prstiju do glave! Za svog ću muškarca biti najljepša dama – i u restoranu i kod kuće.

Nadežda traži:
Nemam lagane veze s tatom, ali on je za mene primjer pravog muškarca. Najvažnije mi je da se muškarac ne bavi kockanjem, drogom ili alkoholom. Vodim zdrav životni stil i želim isto od svog životnog partnera. Život je kratak i danas postoji mnogo bolesti uzrokovanih pogrešnim načinom života. Također, nadam se da moj čovjek nikada neće prestati učiti i razvijati se. To je za mene vrlo važno i pomoći ću mu svim silama da postane bolja osoba! Isto što očekujem i od njega

UKOLIKO MI SE ZELITE JAVITI DODAJTE ME NA FACEBOOK PROFIL ISPOD
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Mendo

    25. kolovoza 2021. at 17:10

    Zovime na Viber da se upoznamo na broj +41 78 625 20 73 pozdrav.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?