Interesi:
DobrA sam u računalnoj grafici i dizajnu. To je moja strast i najveći interes. Volim učiti strane jezike. Dajem sve od sebe da znam bilo što novo budući da vi živite da biste učili i naučili živjeti. Sanjam da vidim svijet. Bilo bi sjajno putovati sa svojim budućim partnerom, razgledati sva zanimljiva mjesta.

Samoopis:
Društvena sam osoba koja je spremna podijeliti sve misli i osjećaje s pouzdanim prijateljem ili partnerom. Imam dragu dušu i veliko srce. Ne zamjeram se, a ako postoji razlog da se na nekoga naljutim, brzo i lako zaboravim sve uvrede. Moj um je oštar dok je moja narav lagana i prijateljska. Prijatelji me vole zbog moje iskrenosti i iskrenosti. Želim živjeti u harmoniji i miru.

Naida traži:
Nadam se da ću ovdje upoznati snažnog muškarca. Bilo bi sjajno imati blizu sebe ljubaznog, brižnog i pažljivog partnera koji bi me mogao voljeti takvog kakav jesam. Mislim da bi svaki par trebao živjeti u harmoniji i razumijevanju. Kada su dva partnera na istom valu, svaki problem može se lako riješiti. Sanjam svoj život podijeliti s čovjekom koji cijeni jednostavnost života.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


6 comments:

 1. Salko

  6. veljače 2021. at 13:06

  Imam 36 razveden Sam i trazim drugu sansu neditno mi je sve samo da si osoba od povjrenja i da pruzis ljubav i paznju i da budes tu kada je tesko

 2. Stipo

  6. veljače 2021. at 18:25

  Zelim upoznati djevojku za v. Ezu

 3. Anonimno

  6. veljače 2021. at 18:55

  Javi se

 4. Anonimno

  6. veljače 2021. at 19:17

  Javise u pn

 5. Miki

  7. veljače 2021. at 12:57

  Koji si znak u Horoskopu i kako bih trebao izgledati tvoj decko…malo opis!

 6. Anonimno

  8. veljače 2021. at 5:37

  javi se u inbox.hvala

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?