Glasat ću za ovu nešto manje popularnu aplikaciju za izlaske, jer mislim da se filozofski ističe iznad ostalih.

Moja primarna zamjerka koja se odnosi na većinu aplikacija za druženje i sajtova za upoznavanje je da, budući da zarađuju kada upotrebljavate aplikaciju, a prestaju zarađivati ​​kada nađete ljubav, najuspješniji su oni koji najviše izazivaju i predstavljaju sve iluzije o uspjehu bez ikada zapravo pružanje. Dane provodite provlačeći se kroz atraktivne opcije, osjećajući se kao dijete u trgovini slatkiša, ali zapravo se nikada niste uspjeli dogovoriti u dugogodišnjoj vezi. To je stanje u kojem ste najjeftiniji, a samim tim i većina aplikacija koje teži.

Ono što ja mogu reći za Hinge, oni izričito žele da potkopaju ovaj trend i predstave se kao, relativno gledano, kvalitetna aplikacija. Cilj im je što prije izbaciti aplikaciju ili barem to reklamiraju. Iako je većina aplikacija orijentirana na brze prosudbe trenutnih partnera, Hinge vas usporava i prisiljava da pažljivo razmislite o datumima.

Prvo, ne jednostavno nekome desno ili lijevo prelazite prstom. Ako će vam se netko svidjeti, morate se svidjeti određenom elementu njegovog profila. Kao slika? Citat? Način na koji su odgovorili na pitanje? Tako započinjete razgovor.

Drugo, profil možete odbiti čim ga ugledate, ali postoji prilično snažno ohrabrivanje korisničkog sučelja da se pomičete i vidite sve njegove značajke. Odgovori na pitanja raspodijeljeni su između pitanja i predstavljeni su ugodnim fontom, pa vas ohrabruju da čitate, a ne da sudite po fotografijama.

Razgovori mogu započeti samo ako se obojica vole, sprječavajući maltretiranje uobičajeno u aplikacijama za internetsko druženje. Nadalje, s obzirom na to da je korisničko sučelje relativno komplicirano i da imaju slojeve provjere, još uvijek me ne smiju primiti neželjeni botovi ili slično.

Sve u svemu, svoje iskustvo i veze preko šarke pronašli smo nadmoćnije onima preko OKCupida, Tindera ili Bumble-a. Za sada bih rekao samo nedostatak male baze korisnika. Možda će vam ovaj odgovor pomoći u tome.

Uživajte

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?