Najbolji savjeti o tome kako zavesti ženu na VIBER

Najbolji savjeti o tome kako zavesti ženu na VIBER.Donosimo vam niz uputstava kako da ostavite najbolji utisak na zene na viber

Dečki su naučeni da traže ženski broj kad su na zabavi. Međutim, ne znaju svi muškarci što učiniti kada djevojka napokon da svoj broj.

Dobivanje ženskog broja samo je početak nečeg dobrog, pa nemojte još slaviti. Vaš bi sljedeći korak trebao biti uspostaviti istu vezu s njom na telefonu kako biste mogli odrediti taj datum. Sada joj trebate telefonirati. Pitanje je samo kako i kada možete nazvati. Pročitajte nekoliko korisnih savjeta kako nazvati ženu…

Kako zavesti ženu na viber:

Taktika br. 1: Koristite humor. Osmehnite ženu čim započne vaš razgovor. Smijeh čini da se osjeća opušteno i željno je razgovarati s vama. Jedna stvar koju biste trebali izbjegavati na telefonu je da joj postane dosadno. Izbacite šalu ili prepričajte neku smiješnu stvar koja se dogodila one večeri kad ste je upoznali.

Ako to učinite ispravno, ona će misliti da ste najšarmanniji momak od života.

Najbolji savjeti o tome kako zavesti ženu na VIBER

Taktika br. 2: Počnite s dobrom pričom. Priča će vam vaš razgovor učiniti zanimljivijim. Ispričavanje priče može biti dobar način sprječavanja neugodnih pauza. Izvrsno je ako možete završiti sa liticom pa će vam se radovati kada na kraju izađete van.

Taktika br. 3: Koristite Cliffhanger tehniku: Nakon što ste dostigli “socijalnu točku” – evo vam sljedećeg zadatka – ispričajte joj intrigantnu priču. No rezervirajte kraj (barem za sljedeći poziv). To će joj znatno pobuditi znatiželju i u tom trenutku natjerati je da želi nastaviti razgovarati s vama.

Taktika br. 4: Koristite hipnozu / frakcioniranje. Ako tražite dobar način da naterate djevojku da osjećajno gleda u vas, pokušajte s hipnozom. Jedan poseban hipnotički način razgovora sa ženama je frakcioniranje. U 15 minuta možete naterati ženu da prođe kroz emocionalnu preletnicu. Ona neće moći otkriti da je vi zapravo hipnotizirate. Jednostavno će se osjećati sve više zaljubljeno u vas dok se vaš razgovor produbljuje.

Ali prije nego što upotrijebite ovu tehniku, razmislite o tome …

Frakcioniranje se smatra taktikom ‘tamne umjetnosti’ koja je osnova zavođenja temeljenog na hipnozi , a iako je kontroverzna, poznata je kao jedna od najučinkovitijih taktika koje su ikada izmislili podzemni zavodnici. Opisano je korak po korak u sustavu DeadlySeduction.

Najbolji savjeti o tome kako zavesti ženu na VIBER

Ova je tehnika jedna od najeksplozivnijih taktika zavođenja koju je zavođenje podzemlja uopće izmislilo. Poznata samo iz unutarnjih krugova majstorskih zavodnika, poznato je da ova tehnika može učiniti da se bilo koja žena duboko zaljubi za samo 15 minuta.

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?