Spremna da trideset godina braka stavi na kocku!Deidre je stručnjak za odnose u vezi, a ovoga puta dobila ne neobičan zahtev za pomoć. Reč je o devojci koja je imala vlažni san u kojem su glavni akteri bili ona i njen drug iz detinjstva. San je toliko ostavio utisak na nju da sada sumnja i da su njih dvoje srodne duše. Imam 44. godine, a moj suprug 51, zajedno smo od 18. godine i bili smo zaista srećni. Imamo kuću, posao koji volimo i tri divne ćerke, ali nešto se promenilo kada sam srela simpatiju iz mladosti

Jednom sam na pauzi za ručak, srela simpatiju iz mladosti. Primetio me i prišao da se javi, divno smo se ispričali i predložio mi je da se sutradan vidimo na kafi. Pristala sam, ali se naša kafa pretvorila u tročasovni ručak. Vratila sam se kući puna energije, ležala sam na kauču i nisam mogla da prestanem da razmišljam o  njemu. Te noći sam imala vlažni san o njemu, nešto što nikada nisam ni sanjala da moja psiha može da iskreira. Bilo je tu svega vrelog voska, bičevi i lanci… Uzdisala sam toliko glasno da sam probudila muža, na sreću nije ništa posumnjao, mislio je da sanjam njega.

Razmišljam o tome da budem makar jednu noć sa njim, ali me grize savest.

Deidre je odgovorila:

Zbog jednog ručka i kratkog susreta ćete odbaciti godine provedene pored nekoga. Mislite li zaista da je to pametno? Predlažem da usporite i dobro razmislite. Razumljivo je to što vam prija pažnja drugog muškarca, ali ja bih vam u ovom slučaju preporučila da otvoreno razgovarate sa suprugom i predložite mu da malo začinite ntimnii život.

IZVOR:OBJEKTIV,RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?