Udata žena koja je radila kao učiteljica na zamjeni u Oklahomi optužena je za nepristojne radnje i slanje golih fotografija 15-godišnjem učeniku. Emma Delaney Hancock (26), bivša nastavnica u školi Wellston, počela je slati poruke maloljetniku u oktobru 2022.

Dopisivanje je započelo tako da je Hancock 15-godišnjaku putem poruka slala zadatke za domaću zadaću. No, nakon nekoliko sedmica tinejdžer je nastavnici poslao svoju fotografiju bez majice. Hancock je odgovorila: “Šaljemo li sada polugole slike?” na što je tinejdžer napisao: “Ne znam, šaljemo li?”. Ona mu je na to kazala da bi tako mogla izgubiti posao, piše Daily Mail.

U optužnici se navodi da su Hancock i tinejdžer nakon ove razmjene počeli češće razmjenjivati gole fotografije i videosnimke intimnih aktivnosti, a u dvije prilike su se ljubili i dodirivali dok su bili u učionici.

Optužnica također navodi da je 15-godišnjak u jednom trenutku rekao svom prijatelju za vezu s Hancock. Kada ju je drugi učenik upitao je li to istina, ona je to isprva negirala, ali je zatim priznala. Navodno je rekla učeniku da taj odnos nije problematičan jer ih neće uhvatiti.

Hancock je udata za šefa gradske policije Alfreda Hancocka. Optužena je za neprimjereno ponašanje prema maloljetniku i navođenje na intimne aktivnosti. 26-godišnjakinja se pojavila na sudu u četvrtak, a zatim uplatila kauciju kako bi bila na slobodi za vrijeme suđenja

IZVOR:ETTO.BA

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?