Učenik je policiji ispričao da je njihova afera počela kad je nastavnica Britani Zamora flertovala sa njim u razredu
Britani Zamora (30), bivša nastavnica iz Feniksa u Arizoni, koja je spavala sa trinaestogodišnjim učenikom, osuđena je na 20 godina zatvorske kazne nakon što je priznala krivicu.

Naime, učenikovi roditelji prijavili su direktoru škole da su pronašli prepisku između nastavnice i sina koja dokazuju da su njih dvoje više puta imali polni odnos.

Nastavnica je u tom momentu imala 28 godina a zlostavljala je učenika od 13. Čak je na sudu ona njega okarakterisala kao “opsednutog”.

U prepisci je nađeno da mu je slala svoje golišave fotografiji i njega je pitala da li on želi njoj da pošalje fotografije svojih genitalija.

Uprkos tome, službenici tvrde da ova ozloglašena nastavnica napastvuje i zatvorenike i kad ima priliku da im pruža svoje Intimne uslugE

Zamora je završila iza rešetaka nakon što je priznala krivicu za intimni odnos s maloletnim učenikom, zlostavljanje deteta. Slala je gole fotografije svojoj žrtvi. Zatim sa njim opštila u učionici i zamolila drugog učenika da bude stražar. Drugi učenik je navodno policiji ispričao da je svedočio intimnim činima između Zamore i žrtve te da je i njemu odvratna učiteljica slala svoje gole fotografije.

Nakon školske priredbe, navodno se dogodio još jedan polni čin – čak je dodirivala dete dok su učenici gledali video u učionici.

Zamora je naposletku uhapšena nakon što su užasnuti roditelji žrtve otkrili da ga je obasipala porukama intimne prirode.

Detetu je govorila da postaje “svakim danom privlačnije” i dodavala: “Želim te svaki dan, bez ograničenja vremena”.

Roditelji su takođe tvrdili da ih je kontaktirao njen suprug Danijel koji ih je molio da ne prijave njegovu ženu jer je “napravila grešku”. Izjavio je “Nemojte da joj zamerite, možda se zaljubila”.

Britani je navodno sa učenikom imala odnos u 3 navrata, a 2 puta mu je pružila zadovoljstvo, jednom u učionici i jednom u svom autu.

“Kad bih mogla da dam otkaz i imam odnose s tobom po ceo dan, to bih učinila” napisala mu je između ostalog, u porukama koje su razmenjivali.

Roditelji su tražili maksimalnu kaznu zatvora od 44 godine, a tokom suđenja su strahovali da će Zamora dobiti nižu kaznu jer je mlada i lepa. Nastavnica je, inače, uhapšena u martu 2018. godine i dobila je 20 godina zatvora.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?