interesi:
Kako više volim voditi aktivan stil života, tako je i većina mojih aktivnosti povezana s pokretima. Uživam u sportu, plivanju, vožnji bicikla, a ponekad i lekcijama joge kako bih razvio fleksibilnost svog tijela i osjetio svoje tijelo opušteno. S prijateljima i obitelji također volim odmarati na otvorenom, šetati, igrati aktivne igre. Ali naravno otvorena sam za sve novo, zato volim čitati – to je još jedan izvor primanja razvoja i iskustva, zato radije čitam knjige iz psihologije.

Self-Opis:
Ljubazna sam, komunikativna, marljiva, aktivna i nježna. Volim se smijati. Volim živo društvo svojih prijatelja. Uvijek se smiješim. Optimista sam. Volim istraživati ​​nova mjesta i učiti druge kulture i tradicije. Volim filmove i umjetnost. Volim hodati vani. Volim proljeće. Ja sam svrhovita i odgovorna žena. Lako se družim s ljudima, jer sam uvijek vesela, druželjubiva i pozitivna.

Natalija traži:
Voljela bih upoznati snažnog i samouvjerenog muškarca s smislom za humor. Volim kad se čovjek ne boji svojih osjećaja. Volim biti slaba s njim i biti prava žena. Volim smiješne, komunikativne muškarce. Ja sam žena koja vjeruje u ljubav! Trebam samo milovanje, nježnost i toplinu. Spreman sam pružiti svoju ljubav i nježnost onima koji će me cijeniti i štititi. Trebam ozbiljnog muškarca koji želi obitelj i spreman je prihvatiti moje dijete.TAKODJE JAKO VOLIM OVAJ CYBER SVIJET I ONLINE UPOZNAVANJE

Ukoliko zelite kontaktirati osobu s oglasa,to možete uraditi besplatnom registracijom na sajtu

https://ljubavnispoj.com/

Facebook Komentari


3 comments:

  1. ZIVKO VESOVIC

    5. svibnja 2020. at 16:39

    [email protected] za dopisivanje ok Zovko Vesovic BEOGRADA OK PISI

  2. Miodrag Petrović

    5. svibnja 2020. at 19:55

    Usamljen ne pijem nepušim vesele naravi

  3. Dejan Drobnjakovic

    10. listopada 2020. at 9:21

    Pozdrav Natalija .JA sam za dopisivanje.Slobodan i otvoren za svaku varijantu veze.PISI dejo drobnjak [email protected]

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?