Interesi
Ja sam osoba koja razmišlja i volim čitati i učiti nove stvari. Možda sam zato i došao ovamo! Volim minimalizam u svemu i trudim se ne kupovati stvari ili usluge koje nisu dovoljno potrebne.

Licni Opis
Ovdje vas je dočekala nježna, privržena i brižna Zena po imenu neda! Puna sam novih ideja, otvorena za razne aktivnosti, vrlo energična dama koja obožava udobnost i mir obiteljskog života! Sanjam o stvaranju vlastite obitelji i tražim ozbiljne veze. Također, orijentiran sam na obitelj. S moje točke gledišta, obitelj je glavni prioritet za ljude i odgovornosti bi trebale biti podijeljene između dvoje ljudi. Dama bi trebala biti zgodna, dobrog srca i seksi. Slažete li se sa mnom? Obećavam da će naša spavaća soba biti najljepša i najudobnija soba u našoj kući.

Tražim
Od djetinjstva sam sanjao o stranim zemljama i putovanjima. Duboko u srcu sigurno sam znala da ću se, kad odrastem, udati za stranca i preseliti u inozemstvo. Nešto me sprječava da izlazim s lokalnim muškarcima Oduvijek sam mislio da je najbolji način da privučete nečiju pažnju da budete ono što jeste, a da ne glumite nešto što niste. Volim biti iskren i vjeran, uvijek sam uživao u dobrim razgovorima i ljubitelj sam životinja.Uživam u društvu osobe koja, bez obzira na godine, uvijek želi biti uz mene i uživati ​​u mojim hobijima. Volim plesati i ići u kino, au najboljem društvu to će uvijek biti vrlo ugodan trenutak.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?