Interesi:
Ja sam profesionalni kozmetičar sa velikim radnim iskustvom, volim svoje područje. Još jedan od mojih interesa je slikarstvo – jako volim svoje emocije prenijeti na platno. Također volim kuhati, volim kuhati meso, ribu i povrće. Posebno me inspirira priprema salata i slastica! Drugo moje zanimanje je sport, bez kojeg ne mogu zamisliti svoj život. Jako volim svoje tijelo i zato puno vremena provodim u teretani.Oduvijek sam znala da će moj život biti povezan s djecom. A sada radim kao odgojiteljica u vrtiću. Sjajan je osjećaj znati da obrazujete i podučavate novu generaciju djece. Volim kuhati, to je moja strast. Volim putovati i obožavam aktivnosti na otvorenom. Zaljubljenik sam u glazbu, volim slušati glazbu i ne mogu se zamisliti bez glazbe. Volim crtati lijepe slike, jer slika je očuvanje lijepih trenutaka zauvijek.

Samoopis:
Ako ste u potrazi za idealom, onda sam ja prava dama za vas. Ja sam ljubazan, nježan, pristojan i što je najvažnije – iskren i spontan. Dobro sam obrazovan i imam mnogo dobrih kvaliteta. Spremna sam za ozbiljnu vezu. Spremna sam sa svojim odabranikom “osvajati vrhove”. Pozitivna sam i spremna sam tu pozitivu podijeliti s vama.

Nerma traži:
Želim pronaći muškarca koji mi nikada neće okrenuti leđa. On će mi biti nada i podrška! Želim da se moj odabranik divi meni, mojim pogledima i daje mi energiju. I vjerujte mi – sve ću vam dati zauzvrat. Glavno je da će moj muškarac, moj ljubavnik, biti vjeran, pristojan i pošten prema meni. Vjerujem da ću ovdje naći takvu osobu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?