Interesi:
Moj život je ispunjen događajima i živopisnim dojmovima. Uživam u svakom trenutku! Sport, izložbe, koncerti, čitanje, putovanja, samorazvoj, glazba itd. Otvoren sam za sve novo i pozitivno!Ja sam dama koja voli provoditi puno vremena kuhajući ukusnu i zdravu hranu! Volite li jesti ukusnu hranu? Jeste li spremni svaki dan isprobavati nove recepte i postati najveći kritičar jela koja još nitko nije probao? Luda sam za kuhanjem, to je jedini način da izrazim svoju kreativnost i opustim se. Eksperimentirati s hranom, volim smišljati nova jela i častiti svoju obitelj i prijatelje! 🙂 Svatko može kuhati, ali ovdje je čarolija.

Samopis:
Ja sam vesela, pozitivna i aktivna dama. Realna sam, ne volim pretvaranje i laži. Nježna sam i ženstvena. Ljubazan sam i uvijek otvorenog srca.

Nevena traži:
Tražim tu jednu osobu koja će postati moja srodna duša. Važno mi je da je naša veza duboka i pouzdana, kao da smo stvoreni jedno za drugo. Tražim muškarca koji će mi biti životni partner, prijatelj i partner. Trebali bismo se osjećati ugodno jedno s drugim, kao da smo oduvijek tu. Važno mi je da se naša povezanost temelji na međusobnom poštovanju, podršci i razumijevanju. Želim da moj partner bude netko na koga se mogu osloniti u svakoj situaciji i tko se može osloniti na mene. Moramo dijeliti zajedničke vrijednosti, interese i ciljeve u životu. Važno je da naša povezanost bude inspirativna i pomaže nam da zajedno rastemo i razvijamo se. Tražim svoju voljenu osobu!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?