Interesi:
Osoba sam s aktivnom životnom pozicijom. Više volim biti u pokretu i zato su među mojim aktivnostima klizanje, skijanje i ples. Volim biti u dobroj formi. Također, volim sastanke s prijateljima, odlazak u kino ili jednostavno sjedenje u kafiću.

Samoopis:
Zovem se Nikolija , živim u gradu Kelnu . Obiteljski sam orijentirana osoba i zato sam ovdje s ozbiljnim namjerama da pronađem svoju srodnu dušu. Otvorena sam osoba, iskrena u svojim mislima i postupcima. Iste osobine koje preferiram kod ljudi koji me okružuju. Također, pozitivna sam dama i trudim se biti optimist u bilo kojoj situaciji koju naš život može donijeti. Osmijeh mi uvijek pomaže da prebrodim te poteškoće. Svako iskustvo je dobro iskustvo koje će nam pomoći da izbjegnemo pogreške u budućnosti.

Nikolija traži:
Nadam se da će se moja želja za stvarnim vezama i stvaranjem sretne i prijateljske obitelji poklopiti sa željom mog voljenog muškarca. Svoju srodnu dušu vidim kao iskrenu, odgovornu, pozitivnu i otvorenu osobu. Nadam se da se ne boji preuzeti odgovornost za svoju obitelj. I trebao bi znati cijenu svojih riječi i djela.
Ukoliko želite možete mi se javiti na facebook:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Anonimno

    4. studenoga 2020. at 9:20

    Javi se na fb ???

  2. PANE

    2. rujna 2021. at 15:21

    JAVISE NA MESINĐER

  3. dragan

    4. rujna 2021. at 21:30

    Cao Nikolija kazes da trazis muskarca za vezu i brak ,ako ti odgovara ovakav momak slobodan kao ja, a ti javise na moju e-postu koju cu ti napisati ovdje([email protected]),i opisi mi ukratko tvoj zivot, i posalji mi tvoje slike da bih mogli razmjeniti i vise iskreno popricati,mnogo sli lijepa i slatka dama,poljubacti salje gosp.Dragan iz Austrie okolina Linza

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?