NIKOLIJA(31) Iz NJEMAČKE”RASTAVLJENJA SAM I ŽELIM PRONAĆI LJUBAV” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Osoba sam s aktivnom životnom pozicijom. Više volim biti u pokretu i zato su među mojim aktivnostima klizanje, skijanje i ples. Volim biti u dobroj formi. Također, volim sastanke s prijateljima, odlazak u kino ili jednostavno sjedenje u kafiću.

Samoopis:
Zovem se Nikolija , živim u gradu Kelnu . Obiteljski sam orijentirana osoba i zato sam ovdje s ozbiljnim namjerama da pronađem svoju srodnu dušu. Otvorena sam osoba, iskrena u svojim mislima i postupcima. Iste osobine koje preferiram kod ljudi koji me okružuju. Također, pozitivna sam dama i trudim se biti optimist u bilo kojoj situaciji koju naš život može donijeti. Osmijeh mi uvijek pomaže da prebrodim te poteškoće. Svako iskustvo je dobro iskustvo koje će nam pomoći da izbjegnemo pogreške u budućnosti.

Nikolija traži:
Nadam se da će se moja želja za stvarnim vezama i stvaranjem sretne i prijateljske obitelji poklopiti sa željom mog voljenog muškarca. Svoju srodnu dušu vidim kao iskrenu, odgovornu, pozitivnu i otvorenu osobu. Nadam se da se ne boji preuzeti odgovornost za svoju obitelj. I trebao bi znati cijenu svojih riječi i djela.
Ukoliko želite možete mi se javiti na facebook:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  DANIJELA(41)"ŽELIM DOPISIVANJE I DRUŽENJE DODATE ME NA FACEBOOK"

One comment:

  1. Anonimno

    4. studenoga 2020. at 9:20

    Javi se na fb ???

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up