interesi:
Volim aktivno provoditi slobodno vrijeme i nikad ne prestajem učiti nešto novo! Volim skijati i bordati zimi, a ljeti igrati odbojku na plaži! Plesovi su moja strast! Uvijek otkrivam i učim o novim vrstama plesova. Radim kao koreograf. To je moj hobi i moj posao! Također, zanimaju me šminka i frizure! Za mene je to kreativan proces! Ja sam kreativna osoba! Sa mnom ti nikada neće biti dosadno, sigurno!

Samoopis:
Moja osobnost je svestrana. Volim postaviti cilj i postići ga. Ja sam vrijedna osoba. Ja sam žena s vatrom i strašću u očima. Ali u isto vrijeme, cijenim smirenost kod kuće i stvorit ću cijeli svijet za svoju voljenu osobu. Brižna sam, puna ljubavi, nježna i odana. Uvijek držim svoju riječ i govorim istinu. Ne volim kad se ljudi igraju i lažu. Vjerujem da je poštenje najbolja politika. Prema drugima se ponašam kao što želim da se ponašaju prema meni.

Nina traži:
Tražim zrelog muškarca. Želim da bude spreman stvoriti ozbiljnu i čvrstu vezu. Nema igrica. Nema laži. Vidim ga kao samopouzdanu osobu, čvrstih uvjerenja i dobrih manira. Ne smeta mi razlika u godinama.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. zokija

    3. siječnja 2022. at 12:48

    zelim se upoznati

  2. Damir Bjelic

    6. siječnja 2022. at 11:30

    Sta budes zelela to ces i naci!!! Mozda si me delimicno opisala,ali nije lose za pocetak. Voleo bih da me kontaktiras na Viber ili What’s up ili posalji broj pa se mozemo cuti. Nina svako Dobro od GOSPODA i Ziveli!!! ???☦ SRETAN Badnji Dan!!!

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?