interesi:
Sport, pisanje, pjevanje
Volim pjevati, pa sam redoviti posjetitelj karaoka. A volim šetnje i dobre stare filmove. Jednom sam bio na drive-inu i jako mi se svidjelo. Volim imati piknike s prijateljima na selu. I naravno, volim putovati.

Samoopis:
Ja sam krhka, lijepa, nježna i nezaboravna dama s tajanstvenim i blistavim osmijehom. Djevojka sam gracioznih manira, skromna i sramežljiva, ali jako volim komunicirati s dragim ljudima. Također sam ljubazna i susretljiva djevojka. Osjetljiva u svemu što se tiče njenog odnosa s muškarcima. VOLIM i znam uživati ​​u svakoj minuti vremena. Radovati se prvom cvijetu u proljeće ili ležerno uživati ​​u toplom jutarnjem muffinu. Želim pronaći izvanrednog muškarca koji će me usrećiti. Želim se zaljubiti bezuvjetno i doživotno.

Nina traži:
Uvijek sam vjerovala da postoji samo jedan čovjek koji je dostojan primiti svu moju nježnost i naklonost, onaj koji će me voljeti i koji će me brinuti i štititi. Ako si to ti, hajde da se upoznamo, učinit ću te najsretnijim čovjekom na svijetu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


7 comments:

  1. dragan

    12. prosinca 2021. at 14:41

    Cao Nina kako si posto i mnogo lijepa i slatka ,zelim te upoznati i tvoj zivot,procitao sam tvoj tekst i jako mi se dopao ,i sve sto trazis u njemu imt ces ako mi se odazoves na moju e-postu([email protected]),koju cu ti ovdje da napisem ,kako bih se mogli upoznati i slike nase razmjeniti.
    Zoves se Dragan slobodan sam momak nisam ozenjen aa ni djece nemam jako iskren sam i posten dojadia mi je samoca zelim ljubav i vjernu i iskrenu curu sa kojom bih ostvario zajednicko potomstvo i obitelj,znaj da mi je samo jedna zena potrebna kroz moj zivot poput tebe ,evo ti poljubac od mene i cekam na tvoj poziv i tvoje slike rado cu ti se odazvati na tvoj poziv ako mi se javis….

  2. Slobodan

    12. prosinca 2021. at 15:25

    Cao pa javi se
    L.p

  3. Vladimir

    12. prosinca 2021. at 21:40

    Javi se na fb
    Yekini

  4. Marko

    16. prosinca 2021. at 21:32

    Može na fb ili e-mail, javi se na tebi je odluka,
    Pozdrav

  5. Anonimno

    25. kolovoza 2022. at 11:59

    Laze

  6. Silvo

    26. kolovoza 2022. at 19:09

    Moze na fb javi se

  7. Silvo

    26. kolovoza 2022. at 19:09

    Moze na fb javi se cekam te

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?