Učiteljica engleskog jezika u srednjoj školi u Kellyvilleu, u američkoj saveznoj državi Oklahomi, uhićena je pod optužbom za silovanje jednog svog učenika.

Prema svjedočenju 17-godišnjaka, Kalyn Darby Thompson (25) u dva je navrata imala s njim spolni odnos – jednom na obali jezera, a drugi puta u motelu, piše američki portal Crimejail.

Zloupotrijebila autoritet
Učiteljica je optužena za drugostupanjsko silovanje, jer prema važećem zakonu u Oklahomi, Intimni odnos između učiteljice i učenika ne smatra se sporazumnim (sve do 20. godine) zbog učiteljevog autoriteta kojim može prisiliti učenika na nešto što ne želi.

Milo za drago
Istražitelje je, međutim, zaintrigirala činjenica da je “silovani” tinejdžer, dotad sasvim prosječan učenik, nakon stupanja u odnos s učiteljicom iznenada počeo dobivati najbolje ocjene iz njezinog predmeta. Sumnja se da ga je time ucijenila, tražeći zauzvrat da je intimno zadovolji.

Njihova veza započela je kada je Thompson došla u školu kao nova učiteljica. Nakon što se pročulo za ovaj slučaj, sama je dala otkaz.

IZVOD:NET.HR

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?