Ne zna kako da vrati sve u normalu
Kada ste sa nekim dugo u braku, potpuno je normalno da osećate sigurnost.

I prevara može da bude veliki udarac.
A kada ne znate kako da se nosite sa njom, onda zatražite savet.

Muškarac se obratio psihoterapeutkinji Deidre Sanders i napisao joj da je njegova supruga, sa kojom je u braku već 10 godina, imala intimni odnos sa drugim muškarcem i to u njihovom krevetu.

Ovaj par ima tri sina, sva trojica su mlađa od osam godina i bilo joj je jako naporno da brine o njima tokom prvog karantina. On je želeo da joj olakša, pa ih je odveo kod njegove majke, ali kada se vratio, njegova supruga je bila neraspoložena. Priznala mu je da je imala aferu sa drugim muškarcem.

Rekla mu je da se zaljubila u tog muškarca i da su imali intimne odnose , ali da želi da ostane sa njim zbog dece. Međutim, čak ni tri meseca kasnije on ne može ni da je pogleda. Kaže da je voli, ali da ne zna kako da spasi njihov brak i moli za savet.
Nabavite novi krevet

“Vaša supruga će morati da se potrudi da bi ponovo zadobila poverenje. Ali je volite i dugujete sinovima da pokušate da vratite stvari na pravi put. Tri dečaka, mlađa od osam godina, će sigurno biti zahtevna. Videli ste da joj treba odmor, ali da li redovno delite i brigu o svojim sinovima? Uspevate li da provedete vreme samo u paru, ili vam porodični život stoji na putu. Možete li da popravite svoj intimni život? Predlažem vam i da nabavite novi krevet, u slučaju da već niste”, odgovorila je Deidre.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?