Iako je veren, to ga ne sprečava da šalje lascivne poruke i obanažene fotografije

Komšijske ljubavi znaju biti veoma komplikovane.

Ipak, u slučaju jedne žene, problem nije bilo to šta će neko drugi da kaže, da li će ih neko videti na hodnicima ili slično.

Kako je istakla u jednoj ispovesti, ona je duže vreme bila u nekoj vrsti veze sa svojim prvim komšijom. Ipak, nisu ni jednom otišli do kraja.

Umesto toga, redovno ga je intimni zadovoljavala, ali kad dođe do toga da se prepuste strastima, on ustukne.

Naime, žena je rekla kako taj momak čak nije ni njen tip, i u nekoj drugoj situaciji ga verovatno ne bi ni pogledala, ali su se sticajem okolnosti, zbližili tokom karantina. Kako kaže, svirao je gitaru, pa su često zajedno pevali.

Prvi kontakt, ostvarili su kada ga je pozvala da proveri da li ima miševa u stanu, razmenili su telefone i počeli da se dopisuju.
, napisala je žena i dodala da, iako je očekivala da će nakon toga da imaju odnose, on je ustuknuo i rekao da zapravo ima devojku, koja je u Italiji i sa kojom treba da se venča, i da ne želi da ima odnose pre braka, jer mu tako vera ne dozvoljava.
ena se požalila da joj često piše, pa čak i šalje eksplicitne fotografije. “Ako mu vera brani, pa je protiv prevare, kako ta ista vera ne brani da mi šalje slike svog penisa?”, pitala je čuvenu psihijatricu Deidre Sanders.

I sama Deidre se složila sa njom, ali i dodala da je možda slučaj da momak prevarom smatra sam intimni čin, a ne sve ostalo što radi.

Upitala je čitateljku zašto se uopšte i buni oko svega toga, kada je i sama priznala da joj takav tip muškarca inače nije privlačan. Deidre smatra da je ženu više ponelo uzbuđenje jer momak deluje nevino i “čisto”, iako, ruku na srce, uopšte nije.

Predložila joj je da ipak prekine kontakt sa njim i da mu kaže da zaista bude veran svojoj verenici, ako je već toliko religiozan.

Kakvo je vaše mišljenje? Da li je prevara samo intimni cin ili je i slanje fotografija? Da li znate nekog ko se “čuva” za brak?

Pišite nam u komentarima.
IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?