Ako ste muškarac pred ženidbom koji želi ženu koja je prirodna, poslušna i voljna da gradski život zameni seoskim onda je Albanka najbolji izbor za vas – tako bar objašnjavaju mladoženje iz Srbije čiji je izbor “pao” na devojke iz Albanije. A video snimak 48-godišnjeg Slađana, Srbina koji se oženio Gorankom upravo tako nešto i potvrđuje.

Snimak Slađana Nikolića (48) iz Sirinićke župe na Kosovu koji se oženio Albankom Fidom Nuriši (28) iz Dragaša u opštini Gora, jednom od najnerazvijenijih delova u Evropi osvanuo je nedavno na TikToku. A njegovo objašnjenje o tome kakve su Albanke a kakve Srpkinje i koje su razlike između njih pokrenulo je lavinu komentara.

Na pitanje kakve su žene iz Albanskog dela Gore kada se udaju na Kosovo i da li postoji razlika između njih i Srpkinja, objasnio je upravo 48-godišnji Srbin.

“Možda neka mala razlika postoji između devojaka, zato što su naše devojke malo više, kako da kažem… vole da uživaju i to sve, a ove iz Dragaša, malo više za poljoprivredu. Oni su i tamo navikli na takav život. Međutim kad dođu i kad vide kako se živi ovde, bude i njima drugačije ali im je zbog mehanizacije i svega lakši život ovde.” rekao je Slađan.

“Pa čudno je, drugačije je selo. Kad sam došla, gledam, drugačije je tamo, drugačije ovde, ali nisam se pokajala što sam došla” objasnila je ona.

“Tražio besplatnog radnika a ne ženu”
Mnoge Srpkinje našle su se uvređene komentarom Slađana, pa su napisali šta misle o ovakvim brakovima.

“Ovaj tražio roba a ne ženu, zato i nije mogao sa našom da se oženi”, “Sve što mogu reći jeste da je bolje biti srećno neudata nego sluga i truli radnik nekom uz opasku ‘da te ja nisam uzeo, niko drugi ne bi'”, “Ti nisi tražio ženu, nego besplatnog radnika”, “Jezivo”, “Robinja bila, robinja ostala, greota”, bili su samo neki od komentara kojima su reči ovog Srbina zasmetale.

Snimak Slađana Nikolića (48) iz Sirinićke župe na Kosovu koji se oženio Albankom Fidom Nuriši (28) iz Dragaša u opštini Gora, jednom od najnerazvijenijih delova u Evropi osvanuo je nedavno na TikToku. A njegovo objašnjenje o tome kakve su Albanke a kakve Srpkinje i koje su razlike između njih pokrenulo je lavinu komentara.

Ipak, bilo je i onih koji nisu videli ništa loše u svemu ovome.

“Lepo je ovo videti, ljudi su srećni, stvaraju porodicu, imaju miran život, ispunjen radošću, bravo”, “Sve dok su oni srećni, ko smo mi da im se mešamo”, pisali su oni.

Ispod videa javile su se osobe koje su objasnile da Goranci uglavnom sebe smatraju Srbima, te da ovde ne postoji problem.

“Goranci sebe uglavnom smatraju Srbima i slave Đurđevdan. Ima ih i u Beogradu koliko hoćeš”, “Upravo, oni su Srbi, čak imaju i isti školski sistem kao mi, nema mesta raspravi”, “Tako je, oni su slovenski muslimani”, bili su još neki komentari ispod videa.

IZVOR:BLIC.RS

Facebook Komentari


4 comments:

 1. Ceca

  7. srpnja 2024. at 13:42

  Mene više interesuju komentari Albanaca.

 2. Kosta

  8. srpnja 2024. at 16:40

  Ako je ozenio nije robinja nego zena. Njoj pripada pola od svega stecenog u braku, posle smrti ona ga nasledjuje i njihova deca. Albanke kad se ufaju prvo rese imovinske stvari. Covek da posten miraz, a familija njena se slozi ako je posten brak i ozbiljan domacin. Brak nije samo romantika ( i to je bitno, naravno), nego i zajednicki zivotni poduhvat. Sa zakonkma u Srbiji koji stite zenu, daleko je ona od robinje. Njene vrsnjakinje Srpkinje ce razbucati mladost sluzeci pokvarene matore ajgire po kaficima, kancelarijama, kockarnicama po velikim gradovima, zivece sa cimerkama i po budzacima i kad im prodje upotrebna vrednost i kad ostanu sa par dece same, trazice nekog jadova da im pripomogne sa tudjom decom u sekundarnom trzistu. A Albanka ce biti postovana gospodja, gazdarica, sa odraslom decom i imanjem ciji net-worth ove mogu samo da sanjaju.

 3. Anonimno

  8. srpnja 2024. at 19:17

  Pa da tako mladu zabusas u selendru jadno dete

 4. Anonimno

  9. srpnja 2024. at 8:45

  Muški šovinisti ovde nisu sve žene kurve i ne šire sve noge u gradu,ima i poštenih poslova,al za takvog se ne bih udala da ima 5 kuća u gradu sa bazenom

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?