Interesi:
Ja sam iz Srbijee, a ovdje, u mojoj zemlji, žene različitih generacija vole kuhati! Nakon što okusite moje uštipke, varenike, gibanicu i proju, nećete htjeti kušati nijednu nacionalnu kuhinju osim ukrajinske! 🙂 I ja se bavim fitnesom. Kad dobro kuhate, morate se sjetiti i održavanja kondicije, zar ne mislite? 🙂 Volim se baviti fitnesom, aerobikom i trčanjem. Obožavam putovati i vidjeti puno lijepih i prekrasnih mjesta. Život nam je dan da uživamo i prisjećamo se trenutaka ljepote. Nadam se da ću u tome uspjeti!

Sam opis:
Uživati ​​u svakom trenutku, zadržati blistav osmijeh na licu – ovo je moj životni moto! Unatoč svim problemima, lošem vremenu, užasnim vijestima i rutinskoj tuposti, nevjerojatno je važno zadržati blistavo sunce u svojoj duši. Zabavna sam, slatka, obiteljski orijentirana, na trenutke pustolovna, na trenutke vrlo mirna … Prava sam žena s promjenama raspoloženja, stalnom željom da postanem bolja i sretnija. Zato sam ovdje – za mene sreća ne znači ništa bez ljubavi u mom srcu. Volim biti u blizini ljudi, komunicirati, učiti, razmjenjivati ​​iskustva i prekrasne emocije. Smijeh je nešto bez čega ne mogu živjeti!

Olga traži:
Voljeti i biti voljen najveći je dar koji možemo dobiti, po mom mišljenju. Nadam se da ću uskoro dobiti ovaj dar! Ovdje sam da pronađem čovjeka koji u svom srcu čuva puno ljubavi i spreman je to podijeliti. Bio bih sretan kad bih bio s nekim tko je ljubazan u svom srcu i duši, koji je prijateljski nastrojen, druželjubiv, pun ljubavi i brige. Nadam se da će moj budući muškarac imati dobar smisao za humor i da ćemo se šaliti i puno smijati! Nadam se da će imati zanimljive hobije i podijeliti ih sa mnom! Voljela bih mu biti podrška i najveća inspiracija!

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    12. listopada 2021. at 16:34

    Ćao

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?