LIK
Odmalena mi je bilo jasno da je moje mjesto na setu ili na modnoj pisti. Sa 12 godina počela sam se pripremati u raznim manekenskim akademijama, a sa 18 sam potpisala prvi ugovor za fotografiranje, modne revije i glazbene spotove. Mogu potvrditi da je manekenstvo vrlo svestrano i da mi omogućuje rad u različitim područjima “Definiram se kao osobu od integriteta, marljivu, brižnu, smirenu i ljubiteljicu životinja”, kada je u mojim rukama pomoći ugroženima učini to s puno ljubavi”. To je moj životni moto. Također mogu reći da sam profesionalna žena, ja sam društveni komunikator i novinar, profesionalni model i barmen. Mogu vam reći mnogo stvari o sebi, ali ja želio bih da me bolje upoznaš kao ženu kakva jesam, šaljem te da mi pišeš. Pozdrav! Att: Jennifer.

INTERESI
Moji hobiji su to što mogu dijeliti sa svojom obitelji, sa svojim kućnim ljubimcima i stvarno volim čitati, baviti se sportom, kuhati i iznad svega volim plesati, to je također dobra vježba. zar ne misliš

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne želim pisati tipične fraze koje obično čujete na ovim stranicama za upoznavanje, želim se izdvojiti od ostalih i želim vam reći da samo tražim idealnu ljubav koja me voli na svaki način, čovjek pažljiv za detalje, romantičan, odgovoran i koji mi želi dati svu ljubav koju imam za podijeliti. Pišite mi pa ćemo se upoznati.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?