Zaista interesantan ljubavni par!Bruk Dostiljo je 25 – godišnja devojka koja je u vezi sa godinu dana mlađim muškarcem po imenu Dilan Panter.Iako su približno istih godina, razlika u visini između njih je ogromna – iznosi čak 56 centimetara, što ih čini veoma interesantnim parom.

Stalno nailaze na razna pitanja poput onih kako uopšte uspevaju da vode ljubav, ali se oni ne obaziru na komentare drugih.

– Prilično smo se navikli na razliku u visni. Ja sam veoma niska, pa su mi svi visoki, a Dilan je toliko visok da su njemu svi niski, tako da nam to nije bitno. Ljudi obično komentarišu ovu razliku, a uglavnom govore svašta Dilanu jer je neobično visok. Na društvenim mrežama uvek pitaju kako seks funkcioniše i da li razlika u visini utiče na našu intimu, što svakako nije slučaj. Ali nama je to stvarno smešno, znali smo da će drugi pričati o našoj vezi i davati takve komentare – objašnjava ona.

Ovaj par je inače veoma aktivan na društvenim mrežama gde dele svoje zajedničke trenutke, a jednom prilikom su objavili i video zapis u kojem su pokazali kako izgleda kada njih dvoje stanu jedno pored drugog.,

– Stvarno mi se sviđa ova naša razlika u visni, definitivno je vrlo zanimljiva u određenim svakodnevnim situacijama. Ako ja, na primer, ne mogu da dohvatim stvari u kuhinji ili na vrhu ormara, on to može. A ako nešto padne ili se nalazi pored kreveta, meni je lakše to da dohvatim – kaže Bruk.

Kada su se prvi put poljubili, morali su to da urade u sedećem položaju, a sada kad se ljube, on mora da se sagne.

– Ali meni se to sviđa. Nakon što sam sa Dilanom, ne mogu da zamislim da budem s nekim, ko je niži, odnosno bliže mojoj visini. Postalo mi je prijatno i nikada to ne bih promenila – ističe ona.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?