Lia je rekla da trenutno boravi sa majkom koja zna za njene planove i podržava je.

Devojka koja tvrdi da je zaradila 1,3 miliona funti prodajom svoje nevinosti “torijevskom poslaniku u svojim pedesetima” otkrila je da namerava da iskoristi novac za pokretanje svoje karijere.

Lia (24) iz Velike Britanije rekla je da veruje da je mogućnost prodaje prvog seksualnog odnosa “važan korak ka njenoj emancipaciji”.

Lia je objasnila da želi da se preseli bliže gradu Londonu, da živi „u sigurnijem kvartu“ i da nema „finansijske stresove iznajmljivanja stana“.

Lia je rekla da trenutno boravi sa majkom koja zna za njene planove i podržava je. Imaju dobar odnos u i ona razume da će većina žena na kraju ostaviti muškarca sa kojim su bili prvi put i biće razočarana. Manje je bolno dobiti novac umesto slomljenog srca.

Ona dodaje da je muškarac sa kojim je pristala da spava „gospodin“ i veoma obrazovan, sa „izuzetno uticajnim kontaktima u Londonu“.

– Uzbudljivo je upoznati muškarca sa takvom moći. To nećete naći u mojim godinama. Impresionira me da čak ima i svog vozača i obezbeđenje. A takav momak me zanima – smatram da je to potpuno laskavo i pretpostavljam da će biti nežan prema meni.

Lia je dodala da je jasno stavila do znanja da prvi put želi samo normalan seksualni odnos, iako navedeni “gospodin” ima fetiš na stopala.

IZVOR.SRBIJA.DANAS

 

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?