Iako zvuči kao šala, Patima Čamnan (44) iz Bangkoka je zaista objavila oglas  koji je postao hit na društvenim mrežama.Nije ni čudo jer Patima traži čak tri ljubavnice za svog muža, i kako kaže, ima opravdana razlog za to.

Budući da njih dvoje odavno nemaju intimne odnose ona se oseća kao veoma “loša” žena, smatra da ne ispunjava svoje obaveze, a da bi to rešila, odlučila je da mu iznajmi ljubavnicu.Ona je unajmila “lepu i obrazovanu” damu koja ima samo jedan zadatak, da pruži njenom suprugu sve što želi i tako ga usreći!Kako bi pronašla ovaku posebnu ženu, Patima je dala oglas gde je navela da traži mlade, neudate žene sa fakultetskom diplomom. Ona nudi 15.000 bahta (oko 48.590 dinara) mesečno za ovaj “posao”.

– Želim da unajmim tri ljubavnice za svog muža. Bićete plaćene najmanje 15.000 bahta mesečno, dobijaćete besplatan smeštaj i besplatne obroke. Ali morate da mi pomognete. Dve će se baviti papirologijom i pomagati mi u kancelariji, a jedna će biti zadužena da se stara o meni, mom mužu i detetu – napisala je Patima i dodala da će se one smenjivati u dužnostima, te da ona koja je danas na “poslu ljubavnice”, sutradan to ne mora da bude. Dodala je i rečenicu koja je mnoge nasmejala:

– Garantujem da neće biti svađa između vas i mene. Moj muž je naporno radio i samo želim da bude srećan. Takođe ću imati prijateljice sa kojima ću se družiti kad sam kod kuće.Ipak, Patima je imala i neke kriteruiijume koje je očekivala da se ispune. Pa tako, deca nisu dobrodošla… Kandidatkinje ne treba da imaju decu jer će nam to predstavljati teret. Moraju da izgledaju reprezentativno i da su vešte u komunikaciji. Važno je da mogu da udovolje mom mužu. Njegove ljubavnice takođe moraju da mu prave društvo i zabavljaju ga, što znači da je potrebno da imaju dobru ličnost i da su zabavne – navodi ona.Patima je objasnila i zašto ona ne može da usreći supruga, otkrila je da se bori sa hroničnom depresijom i da joj je zato potrebna pomoć:Želim da nađem ljubavnice za muža jer se fizički borim. Imam hroničnu depresiju i ne mogu dobro da se brinem o njemu. Ne vodimo ljubav i osećam da mu nisam dobra žena – objasnila je Patima.

Njen suprug Patagorn je bio iznenađen kada je saznao za ovaj oglas koji je kružio mrežama, ali se nije protivio. Moja žena mi je rekla da želi da nađe nekoga ko će se brinuti o meni. Drugi muškarci koji žele da budu poput mene trebalo bi da razgovaraju sa svojim ženama o tome. Trebalo bi da ih pitaju za dozvolu kako ne bi bilo problema u budućnosti. Nikada nisam želeo da imam ljubavnicu, ali pošto je moja žena to ponudila, neću odbiti – kaže on.Prema poslednjim informacijama i nakon nekoliko neuspelih pokušaja da unajmi tri žene, ovaj par je u svoje živote primio savršenu ljubavnicu. Čamnan je zamolila jednu “lepu” 33-godišnjakinju da se pridruži porodici i bude ljubavnica njenom mužu.Okolini je predstavljaju kao “blisku prijateljicu”…

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?