Sada su u braku i imaju četiri sina…

Njena priča liči na film. Ostavila je svog muža zbog kuma, koji joj je priznao da je voli dok je držao govor na njenoj svadbi. Dezire je otkrila da je svog sadašnjeg muža Brajanta upoznala kada je imala 16 godina – kao i da su ona, Brajant i njen bivši bili bliski prijatelji.

– Bili smo na dvostrukim sastancima. Ja sam bila osoba kojoj je Brajant pričao sve u vezi sa devojkama, a Brajant je bio osoba kojoj sam se ja poveravala. Uvek smo se dobro slagali i uvek je bilo nešto u vezi sa njim sa čime sam se lako povezivala – ispričala je.Međutim, ipak je zavolela drugog muškarca, s kojim je kasnije i stupila u brak.

– Kad je došlo do toga da kum Brajant drži govor, bio je pod dejstvom alkohola i rekao je nešto u stilu: “Volim te od trenutka kada sam te video, niko na svetu nije kao ti”. Te noći Brajant mi je rekao tokom našeg poslednjeg plesa: “Ako sam ja kum zašto mi onda nisi dala šansu? Uvek bih se brinuo o tebi” – priča dalje.
Nakon manje od godinu dana sa svojim bivšim mužem, Dezir se razvela zbog neverstva. Brajant joj je bio rame za plakanje.Ova neverovatna prica jos je jedan dokaz vise da ljubav nema ociju i da se ponekada dese najneverovatnije stvari osobama koje i ne slute takvo nesto,moj savet svima je da uvek vode racuna na sitne znake u vezama koji nekad daju naznaku da neke stvari nisu onakve kakvo izgledaju i da ponekada i jedna mala gesta moze biti znak mnogo vecih promena koje vrebaju iza ugla,ovo takodje pokazuje da neke stvari jednostavno su sudbinski predodredjene da se dese pojedinim ljudima i da je to prosto neizbezno i da nekada ese stvari odigraju na prosto bizaran i neverovatan nacin,ovaj par nastavio je nakon vencanja sretan zivot i vezu i i izjavili su da prosto uzivaju jedno u drugom i da s enadaju da ce to da potraje dugi niz vremena mozda i godina,takodje imali su veoma plodno roditeljstvo i imaju cetvoro dece

– Brajant je bio tu za mene – jednog dana smo se poljubili i svidelo mi se, a onda smo postali više od prijatelja. Prijatelji su se venčali, a u braku smo 10 godina i imamo četiri dečaka – otkrila je Dezire.

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?