natjerati djevojku da vas želi-Upustvo

Ako je najveći problem s kojim se susrećete, kako naterati djevojku da vas želi, onda ste na pravom mjestu. Vjerojatno vam se čini da vam se žene obično ne sviđaju kad vas upoznaju … i da nekako morate uvjeriti da vam se sviđaju zauzvrat. To jednostavno nije istina! Nikada ne morate nikoga uvjeriti da vam se sviđa. Ova zabluda natjerala je muškarce da pokušaju “osvojiti” žene, što je vidljivo u mnogim hollywoodskim filmovima.
djevojka magnet

Opće je pravilo da žene privlače koliko i muškarce novim ljudima s kojima se susreću tijekom svog života. Samo je većina žena navikla da im se prilazi, pa neće biti toliko aktivne u razgovoru s tipom koji im se sviđa. Za muškarce je to drugačija priča. Moramo naučiti razgovarati s djevojkama !

Navikli su da ih žene ignoriraju, što dalje potiče mit da žene nisu privlačne za muškarce. Tako se s tim okvirom uma približavaju ženama s razmišljanjima „Trebam joj učiniti takvim kao ja“. Ovo je grozno!

Pretpostavimo da vas žele djevojke
Ne postoji ništa gore od osobe koja se trudi da vas učinite sličnima!

Prvo pravilo da pridobijete nekoga da vam se dopadne jest biti najmanje s tim jednakim statusom. U zdravom odnosu oba partnera rade stvari jedno za drugo. Jedan partner može raditi, dok drugi podiže djecu, jedan može kuhati, a drugi može graditi palubu i tako dalje.

Međutim, to se često izvlači iz konteksta. Ako ste u baru, a djevojka vas moli da joj kupite piće. Testira vas da li ćete raditi kako ponude. Zašto biste joj kupili piće? Jedini kontekst koji bi to mogao biti društveno prihvatljiv bio bi ako bi momak predložio: “hej, hajde da popijemo piće i onda je ležerno kupio njezino.” Usput, ako ste ikada sumnjali trebate li platiti ili ne kada naručite nešto zajedno … onda platite.

Zadirkivanje i koketiranje
Drugo pravilo da te djevojka poželi je da je zadirkuješ! Zadirkivanje učinjeno ispravno je flert . Ako ste ikada vidjeli mačku kako bijesno skače kako kuglica gudača visi s visine, tada ćete znati kako djeluje zadirkivanje. Razigran je, zabavan, izazovan i istovremeno vrlo zarazan. Sada neki od vas možda ne znaju kako ispravno zadirkivati, pa bih vam preporučio da odmah naučite. Čitajući knjigu David Deangelo, udvostručivši svoje izvođenje, udvostručio je, kako točno opisati kako koketirati sa djevojkama i doci do toga da natjerati djevojku da vas želi

Ako želite naučiti kako djevojka želi da vas želi, pogledajte kako žene čine da ih dečki žele. Odjevaju se u atraktivnu odjeću, kreću se na senzualne načine, ignoriraju dečke, aludiraju na vašu maštu i djeluju po strani. Atrakcija je suptilna, a čini se da djevojke ovladavaju umjetnošću. Moj bi najbolji savjet bio upoznati privlačnu djevojku i obratiti pažnju na to što vas privlači prema njoj.

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?