Učiteljica je optužena za niz kaznenih djela, kao i njezin suprug, a oboje su pušteni iz zatvora jer su platili jamčevinu

Učiteljica iz Louisiane, 34-godišnja Kimberly Wellman-Rich, imala je intimni odnos s 15-godišnjim učenikom na razmjeni iz inozemstva pred svojim suprugom, 36-godišnjim Jefferyjem Richom, piše Daily Mail. Bračni par je uhićen, a kasnije je uz polaganje jamčevine pušten da se brani sa slobode.

Supružnici su, prema navodima policije, osim za ovaj neprimjeren spolni čin, zaradili kaznenu prijavu zbog opskrbljivanja učenika, koji je, između ostalog, živio u njihovoj kući dok je bio na razmjeni, marihuanom i alkoholom.

Wellman-Rich, naime, radi za školski sustav župe Lafayette, koji obuhvaća devet zasebnih okruga u kojima postoji 16 škola, no vlasti nisu precizirale u kojoj točno školi radi.

Učiteljica je prijavljena za niz kaznenih djela, kao i njezin suprug, a oboje su pušteni iz zatvora jer su platili jamčevinu u ukupnom iznosu od 82.500 dolara.

Policija je za KFLY-TV kazala da je tinejdžer poslan kući u svoju domovinu nakon što je prošli mjesec započela istraga.

Prema zakonu Louisiane, zakonska dob pristanka na intimni odnos je 17 godina, a za konzumaciju alkohola osoba mora imati 21 godinu. Zakon u Louisiani također zabranjuje rekreativnu uporabu kanabisa, iako je medicinska marihuana legalna.

Osoba koja je anonimno prijavila cijeli slučaj kazala je policiji da je Wellman-Rich u svom domu ugostila maloljetnog učenika te da je imala spolni odnos s njim.

Policija je prikupila dokaze zbog kojih vjeruju da je njezin suprug iz prve ruke znao za cijeli događaj, a istražitelju su saznali da je par tinejdžeru dopustio da konzumira marihuanu i alkohol u njihovom domu.

Školski sustav župe Lafayette objavio je da je svjestan optužbi na račun njihove zaposlenice te da će se cijeli slučaj temeljito istražiti.

IZVOR:CENTRALNA.BA

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?