Amerikanka Melissa Blair (38) suđenje čeka na slobodi, nakon što je platila 100 tisuća dolara. Zabranili su joj pristup školama i školskim ustanovama. Obitelji učenika s kojima je spavala su slomljene

Englewood, malo mjesto na jugu SAD-a sa samo 1500 stanovnika, u saveznoj državi Tennessee, trese skandalozni slučaj.

Melissa Blair (38) uhićena je pod optužbom za silovanje maloljetnika, prostituciju i nagovaranje maloljetnika na intimni odnos, nakon što su utvrdili da je spavala s najmanje devetoricom učenika od 14 do 17 godina.

– Potvrdili smo devet slučajeva, svi su dječaci, a optužena je s njima spavala od proljeća 2020. godine do kraja 2021. u srednjoj školi McMinn – rekao je šerif Joe Guy.U zamjenu za odnose davala im električne cigarete
Roditelji žrtava su ogorčeni i šokirani. U malom mjestu svi svakoga znaju, a kažu kako je predatorica prišla učenicima i nudila im razne stvari, poput električnih cigareta, u zamjenu za intimni odnos s njima.

Mještani se boje kako bi žrtava moglo biti i više od ovih devet potvrđenih.

Sve je počelo nakon što je srednja škola dobila anonimni dopis.’Slomljeni smo’
Škola je sve proslijedila policiji, a oni su nakon istrage uhitili Melissu. Kako su potvrdili iz škole, Melissa nije njihova zaposlenica, ali bila je uključena u neke projekte i tako je bila povezana sa školom u koju je i dolazila.

U školi je imala i dijete koje je kasnije prebacila.

– Slomljeni smo – rekla je majka dječaka koji je bio žrtva pohotne predatorice.

– Ne mogu riječima opisati kroz što sad prolazimo. Ljudi se uglavnom fokusiraju na predatora u ovakvim slučajevima, a što je sa žrtvama i njihovim obiteljima? Ne razumijete kako ovo može slomiti obitelji, ne znamo kako se nositi s time – rekla je utučena majka, koja je htjela ostati anonimna.Melissa čeka suđenje na slobodi, nakon što je platila 100 tisuća dolara jamčevine, ali ne smije ni blizu škole i školskih ustanova u saveznoj državi Tennessee.

IZVOR:24SATA.HR

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?