Nije mogla da odoli.!Moram priznati da sam u mlađim danima bila zaista divlja, i varala sam svakog dečka sa kojim sam bila. Neki će reći da sam lakog morala, ali šta da radim kada volim intimne odnose. Odgovorno tvrdim da sam dobra osoba, i danas dobra supruga i majka.

Verovatno mi nećete verovati, kada čujete priču o najluđem događaju u mom životu, koji se odigrao na našoj svadbi.Suprug i ja smo se zabavljali dve godine pre toga, a ja sam povremeno spavala i sa njegovim najboljim drugom i budućim venčanim kumom, za kojeg je to bila samo avantura: nije imao nameru da me preotima, ili bilo šta slično. Bilo nam je lepo, a bili smo dovoljno oprezni da se ništa ne saznaMoram priznati da sam u mlađim danima bila zaista divlja, i varala sam svakog dečka sa kojim sam bila. Neki će reći da sam lakog morala, ali šta da radim kada volim intimne odnose. Odgovorno tvrdim da sam dobra osoba, i danas dobra supruga i majka.Verovatno mi nećete verovati, kada čujete priču o najluđem događaju u mom životu, koji se odigrao na našoj svadbi.

Suprug i ja smo se zabavljali dve godine pre toga, a ja sam povremeno spavala i sa njegovim najboljim drugom i budućim venčanim kumom, za kojeg je to bila samo avantura: nije imao nameru da me preotima, ili bilo šta slično. Bilo nam je lepo, a bili smo dovoljno oprezni da se ništa ne sazna.Posle obavljenih procedura u opštini i crkvi, počelo je veselje u restoranu. Igrali smo, pevali i pili, a moj novopečeni mužić je, bogami, bio zgodno pod gasom.

Dok smo plesali uz neke od naših omiljenih pesama, kum me je zagrlio oko struka, i rekao mi na uvo da sam ga neviđeno uspalila, i da bi me rado uzeo, sad i ovde, na stolu, na sred sale.Rekla sam mu da ne budali, ali kako da lažem da me je ovo što je rekao ostavilo ravnodušnom!?Najbolji drugar mog muža bio je odličan ljubavnik.Vreme je prolazilo, a sve me je više kopkalo – neprekidno smo flertovali, a on bi povremeno dolazio da igra sa mnom, i grlio me, maltene bezobrazno spuštajući šaku ka mojoj guzi.

Pred kraj veselja, mužić mi se maltene napio i uglavnom je sedeo za stolom, a ja sam pričala sa rođacima. Kum mi je onda prišao i naredio da pođem sa njim. Nisam ni bila svesna da je toliko lud.Veselje se odigravalo u restoranu hotela, a on me je odveo u jednu od soba na prvom spratu – vlasnik mu je bio prijatelj, pa je tako dobio ključ.

Govorila sam mu da nije normalan i slično, ali jednostavno nisam mogla da odolim! Bio nam je to jedan od najvrelijih intimnih okršaja – bilo je kratko, ali baš slatko. Srećom pa u strasti nismo pocepali venčanicu, a razmazanu šminku sam očistila i kasnije doterala u we-ceu.

Posle svadbe, u komšiluku je počelo da se šuška o ovom događaju, i mislim da je to došlo i do mog muža. Međutim, on je blag i tolerantan čovek, a moguće je da mi ništa nije rekao jer mu je bilo previše neprijatno. Shvatio je, verovatno, da mu je lakše da ni u šta ne poveruje i da ne proverava.

Sa kumom više nikad nisam spavala i rekla sam mu da je bilo odlično, ali ludo, i da sada treba da prekinemo zauvek. Uskoro se i odselio u Nemačku, pa je i to pomoglo.

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?