“Pojavio se kod nas jednog popodneva kada je znao da će moj muž biti na poslu”

– Ja sam udata žena od 33 godine, i imam dva sina. Neposredno pred Božić kupovala sam poklone i naletela na bivšeg dečka moje drugarice. Ima 35 godina. Uvek smo se slagali lepo i predložio je da odemo na kafu. Nakon što smo malo ćaskali, rekao mi je da me obožava godinu ili više.

Bila sam pomalo šokirana, ali volela sam pažnju. Pojavio se kod nas jednog popodneva kada je znao da će moj muž biti na poslu, a dečaci u školi. Rekao je da je u blizini pa sam ga pozvala unutra. Razgovarali smo nekoliko minuta, a zatim smo se poljubili.

Završili smo u krevetu i bilo je neverovatno. Posle se izvinio, ali rekla sam mu da se smiri i rekao da je to najbolji intimni koji sam ikad imala. Pitao me može li me uskoro ponovo videti i odmah sam rekla da.

Moj muž ima 33 godine. On je fantastičan tata, ali intimni odnosi sa njim samo je njegova stvar. On je sebičan ljubavnik. Gotovo je kad je on završio a ja sam frustrirana i iznervirana. Moj ljubavnik i ja se već mesec dana redovno družimo zbog intimnih odnosa. Ponekad odemo u njegov stan ili rezervišemo hotelsku sobu. Rekao mi je da se zaljubio u mene i ja to osećam.

Napustila bih mog muža da me on to pita, ali on nije rekao nešto tako. Tada sam videla moju prijateljicu i rekla mi je da je njen bivši tri meseca sa novom devojkom i da su se tek verili. Rekla je da joj je žao devojke jer zna kakav je njen bivši. Nisam rekla ništa, ali bio sam devastirana. Želim da budem s njim, ali da li bih bila dovoljan da udovoljim njegovim potrebama da ne bi otišao kod druge?

IZVOR:ESPRESO.CO.RS

Facebook Komentari


One comment:

  1. Sa problemom je morala s mužem popričati. A ne ne qa izdat. Što je tražila to je dobila

    13. studenoga 2022. at 11:13

    Što je tražila to je dobila. Toliko o vernosti. Umjesto da snižen popriča

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?